Trestní oznámení pro přípravu rozvracení republiky ve spojení s cizí mocí

U silnic se objevily billboardy s nápisy v arabštině "Děkujeme českému národu", což je evidentně klamavá reklama, která vedla k sepsání následujícího trestního oznámení (2)  

Dalším důvodem je to, že snad policie aspoň vyšetří a sdělí nám, kdo tuto podvodnou vítací reklamu objednal a zaplatil.

 

    Vrchní státní zastupitelství                                                                                                                                                                                      

                                                                         nám. Hrdinů 1300

                                                                           140 65      PRAHA   4

Věc: Trestní oznámení

      My, níže podepsaní,  tímto  plníme svoji zákonnou  oznamovací povinnost a podáváme trestní oznámení   na neznámého pachatele  pro podezření z přípravy  k páchání  trestného  činu vlastizrada dle § 309 tr. zákona.

Odůvodnění

Začátkem listopadu 2017 se objevily u silnic v Praze, Brně a Ostravě bilboardy s arabským nápisem: „Děkujeme českému národu“, viz (1,3).
 Dle našeho názoru se jedná o klamavou reklamu určenou pro pašeráky lidí do Evropy v severní Africe,  kterým mohou být obrázky této reklamy snadno poslány a oni pak na svých iPhonech je budou ukazovat zájemcům o migraci s tím, že v ČR jsou  migranti už vítáni, když v západní Evropě vítaní už dnes nejsou tak, jako byli dříve.  Nebo je také mohou převzít masmédia a tím jim dodají důvěryhodnost.
  To pak může mít za následek smrt mnoha lidí při cestě přes  moře a pak strastiplnou pouť napříč Evropou. Na konci této cesty pak zjistí, že to byl podvod, protože podle platných zákonů ČR nebudou mít nárok na získání azylu, a z této frustrace a znechucení mohou i vraždit zcela nevinné lidi.
Máme tedy důvodné podezření, že se zde jedná o spolupráci s organizovaným zločinem, jehož cílem je rozvracení republiky i evropské civilizace, které je v mnoha evropských zemích dnes už místy zcela evidentní.

  U tohoto trestného činu je také příprava trestná, přičemž u organizovaného zločinu je obvyklé, že přípravu nevykonávají pachatelé. Máme tedy za to, že ji mohou vykonávat všichni ti, kteří pro tuto trestnou činnost vytvářejí vhodné podmínky a pro budoucí pachatele  zajišťují přepravu na místo činu.

Úmyslné zavinění pak spatřujeme v tom, že nápisy jsou provedeny v arabštině nebo perštině, tedy evidentně nejsou určeny českému národu, o kterém se zde hovoří, ale záměrně těm, kteří těmto jazykům rozumějí, tedy výše zmíněné cizí moci.
    Na základě výše uvedených skutečností jsme přesvědčeni, že zde jsou důvody k zahájení úkonů trestního řízení směřujících k objasnění a prověření uvedených skutečností. Zároveň tímto žádáme, abychom byli do jednoho měsíce od podání tohoto oznámení vyrozuměni o výsledcích vyšetřování a učiněných opatřeních.

 

Prameny:

(1)  https://evasvobodova2.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=632136(2) http://zakony.kurzy.cz/40-2009-trestni-zakonik/paragraf-309/(3) http://blokprotiislamizaci.cz/bilboardy-v-arabstine-asi-plati-clovek-v-tisni-pri-ceske-televizi/

 

Autor: Pavel Dudr | neděle 5.11.2017 22:10 | karma článku: 39,40 | přečteno: 2376x