Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane Dudr,

je mi lito ale musim konstatovat  ze jste naivni snilek...

kdyz darebove zjisti vas strategický plán: "buďme nejpokojnější zemí Evropy a slušní lidé se k nám budou stěhovat"  zaroven s nima se budou hrnout zlodeji, podvodnici, mafiani kteri budou videt lehkou korist jako pripravit ty "slusne" ale hloupe lidi o vsechno co maji.

Problem je nekde jinde: problem je v pronikani jinych kultur, hlavne te muslimske ktera povazuje vasi "dobrotu" za slabost a hloupost a proto budou snit o tom jako Vam podriznout krk a nastolit Kalifat, aby byli odmeneni cestou do nebe kde na nich bude cekat 72 hezkych panen ktrere je boudou ukajet...

Vase teorie je neuskutecnitelna stejne jako teorie Merkelove o prijimani imigrantu z celeho sveta a "obohacovani" Nemecka.

Aby jste meli svobodu, demokracii, mir, pohodu atd... tak musite taky vedet  jako s tema vzacnyma svatyma vecma velice opatrne zachazet a hlavne jako si je nekompromisne a velice durazne branit! Zel Evropa na to nema... jenom same blaboly socialistickeho razeni a hlavne neschopnost se cemukoliv znicujicimu samostatne branit. Vid invaze ilegalu kteri pronikaji celou Evropu bez jedineho vystrelu, janom tak s ruksakama dobyvaji vse a Evropane jim jeste pomahaji a dokonce je i vitaji...RvRvRvRvRvRvRv

0 0
možnosti

P39a86v54e30l 18D22u42d87r

9. 10. 2015 22:09

Tak to jsme si nerozuměli a já vidím, že jsem to nevysvětlil. Slušní lidé z EU  tam mělo být,  protože tady je  volný pohyb osob a ti mafiáni a podvodníci se sem stěhují  už dávno. To opravím.  A ti ostatní, co mají vízovou povinnost, by měli žádat o azyl nebo povolení k pobytu dle našich zákonů, to je snad jasné. Islám není kultura ale antikultura.

0 0
možnosti

Dánsko na druhém místě? 5 procent obyvatel jsou muslimové tj.cca 300000 lidí.To v té Vaší teorii dělá dost bordel....;-)

1 2
možnosti

Ještě bych dodal,že skoro deset obyvatel Dánska jsou migranti,včetně Eritrejců.Prostě multikulturní země a přesto velmi poklidná a bezpečnější než Česko.Jak si to vysvětlujete...?

1 2
možnosti

P84a89v65e23l 49K27i44l63i61k

8. 10. 2015 16:48

1. Nebo by to mohlo dopadnout přesně naopak. Přistěhují se sem etničtí švédové a okamžitě jim začne vrtat hlavou, jakto že tu nemáme žádné přistěhovalce a proč jsme takoví rasisté a xenofóbové. Pak se okamžině spojí s českýma sluníčkama a začnou prosazovat příchod afrických imigrantů. Jestli tedy nějaké uprchlíky z Evropy v budoucnosti přijímat, pak pouze ty, kteří prokazatelně bojovali proti obsazení své země imigranty.

2. Kde máme jistotu že, i my neskončíme jako země obsazená islámskýmy kolonizátory? Vláda se lidem vysmívá, premiér se hrbí před Bruselem a odpor obyvatelstva je mizivý. Dvoutisícová demonstrace proti uprchlíkům vládu asi nedonutí vzepřít se Bruselu. To, že na letecký den NATO přijde 150 tisíc lidí a na demonstraci za vlast cca 2 tisíce lidí, jasně vypovídá jak si lidé váží svobody, kterou to zatím ještě jakž-takž máme. Bohužel je to zatím lidem asi fuk a nikdo je nedonutí hájit svou zemi.

2 0
možnosti

P74a44v61e42l 27K91i20l18i63k

8. 10. 2015 16:56

Vám za článek karma.

0 0
možnosti

Z toho článku vyplývá, že nebýt migrantů, tak bude ve Švédsku stejný počet znásilnění jako před čtyřiceti lety. Prostě jste vzal tehdejší číslo, současné číslo a odečetl je od sebe. A protože tam čtyřicet let proudí migranti, tak ten rozdíl způsobili oni. To by mě zajímalo, kdo způsobil nárůst u nás. To je demagogie nejhrubšího zrna.

2 6
možnosti

V74á42c84l67a63v 32M57a32c56h

8. 10. 2015 15:54

Máte pravdu, autor je hanebný demagog. Vědecké studie placené EU jasně dokazují že Švédové to  mají z nadbytku ryb v jídelníčku. Prostě jim těch makrel  hráblo a tak se z nějaké 100plus pozice stali zemí s druhou nejvyšší frekvencí znásilnění na světě.

A ta přesná korerelace mezi procentem imigrantů a frekvencí znásilnění je čistá náhoda.;-)

11 0
možnosti

Dík.

Ale já to vidím jako průšvih.

Čím víc cizinců sem přijde, tím to bude horší, bez ohledu na to, odkud jsou.

3 0
možnosti
  • Počet článků 197
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1155x
Vystudoval strojní fakultu VUT Brno, bývalý konstruktér a projektant obuvnických strojů, potom podnikatel ve strojírenství, nyní důchodce, bydlí ve Zlíně,nezávislý publicista publikující v Pravém prostoru a EP Shark, amatérský klimatolog se zaměřením na klimatické změny a Nový zelený úděl, atd.
 Nyní řeší hlavně původ nových variant koronaviru SARS-CoV-2, tedy  příčiny pokračování  pandemie. 

Seznam rubrik