Otevřený dopis ministrovi spravedlnosti R. Pelikánovi ohledně dětských nevěst v ČR

  Pan ředitel Charity ČR na náš dopis neodpověděl, tak jsme ho trochu vylepšili a posíláme dopis ministrovi spravedlnosti R. Pelikánovi (ANO) a na vědomí ombudsmance A. Šabatové.

Vážený pane ministře,

   Dověděli jsme se,  ČR má v plánu ubytovat uprchlíky bez ohledu na jejich náboženské vyznání, z čehož vyplývá, že mezi nimi budou i takoví, jejichž náboženství dovoluje mnohoženství a dětské nevěsty.

  Proto se na Vás obracíme s dotazem, zda je zajištěno, aby se tato perverze nešířila i v ČR tak, jako se již šíří v západní Evropě, kde jsou dnes již stovky dětských nevěst a brzy jich budou desetitisíce, protože tamní sociální systém to podporuje a policie a soudy to řeší např. v Nizozemí  tak, že z těchto perverzních starších mužů udělají “opatrovníky.“
  Německu bylo 1.475 dětských nevěst ke dni 31. července 2016, - včetně 361 dětí, které jsou mladší 14 let (2). Tyto dětské nevěsty potom nechodí do školy, k čemuž si dovolíme připomenout, že povinná školní docházka u nás byla zavedena již v roce 1869 a nebyla zrušena ani za heydrichiády. 
  Další věcí je to, že některé děti z takto nábožensky založených rodin do školy sice chodí, ale mají zakázáno kreslit obrázky (4), což už není ani středověk, ani dokonce pravěk, protože nástěnné malby v jeskyni Altamira jsou staré asi 20 000 let. Možná to připomíná dobu, kdy jsme se oddělili od šimpanzů, protože ti také odmítají nakreslit obrázek. Nebo je to  záměrná výchova k tomu, aby tyto děti byly na našem pracovním trhu nepoužitelné.

  Dle našeho názoru se jedná o tyto trestné činy:

Dvojí manželství, § 194 tr. zák.,
Pohlavní zneužití,  § 187,
Znásilnění dítěte, § 185, odst. 3

  Domníváme se, že u takto závažných trestných činů je povinností každého občana ČR – nejen ministra spravedlnosti a orgánů činných v trestním řízení – dbát na dodržování platných zákonů

Tento dopis jsme zveřejnili na blogu idnes.cz, v oddíle Občanské iniciativy, kde můžete zveřejnit svou odpověď, za kterou předem děkujeme.

 Se srdečným pozdravem Ing. Pavel Dudr, Národní domobrana, Zlín.

Co: Mgr. Anna Šabatová, Ph.D. - veřejná ochránkyně práv

Prameny:

(1) http://www.krajskelisty.cz/praha/13508-nemam-veno-ktere-bych-dceri-dal-ten-muz-prisel-a-zaplatil-svatba-byla-druhy-den-rekl-syran-ktery-prodal-ctrnactiletou-dceru-mnohem-starsimu-muzi-bezna-praxe-se-kterou-si-zapad-nevi-rady.htm

(2)  https://www.gatestoneinstitute.org/9078/germany-child-marriage

(3) http://echo24.cz/a/wRpwr/po-soku-s-detskymi-nevestami-migrantu-je-nizozemi-zakazalo 
(4) http://diskuze.rvp.cz/viewtopic.php?t=24301&start=0&view=print

Autor: Pavel Dudr | pondělí 7.11.2016 19:06 | karma článku: 43,99 | přečteno: 2702x