La commedia e finita. Je třeba odstoupit od Schengenské smlouvy.

Rakousko se chystá postavit plot u Brennerského průsmyku dlouhý 250 m, zatímco mezi Irákem a Saudskou Arábií už více než rok stojí dvojitý plot 1300 km dlouhý, s detektory pohybu a strážními věžemi, který hlídá 30 000 vojáků.(1) 

  To aby každému bylo jasné, kdo tuto invazi do Evropy organizuje a financuje.

„Syrský uprchlík při interview s arabským televizním kanálem přiznává, že jeho hlavním cílem není uniknout válce či persekuci ISIS, nýbrž „islamizovat“ Evropu konvertováním jejích občanů k islámu.“ (3)

Ještě můžeme citovat ze slavné Schengenské smlouvy:

„Překračování vnějších hranic, článek 3:

2. Smluvní strany se zavazují zavést sankce proti nepovolenému překračování vnějších hranic mimo hraniční přechody a mimo stanovenou provozní dobu.“ (2)

Tuto smlouvu flagrantně porušuje Řecko a Itálie, zatímco agentura Frontex zcela beztresně provozuje pašeráctví lidí. Bylo by tedy rozumné , odstoupit od takové smlouvy a přestat hrát tu trapnou komedii o právním státě. Smlouvu však zatím zachraňuje Makedonie, s tím stratégové invaze rozhodně nepočítali.

Evropský parlament odhlasoval další přerozdělování uprchlíků, i když to dříve odhlasované naštěstí vůbec nefunguje. Ale to, jak se budou vracet imigranti, kteří nemají nárok na azyl, vůbec neřešil, takže se asi vracet nebudou.

Válka v Sýrii pomalu končí, Asadův režim už ovládá území, kde žije 85 % obyvatel (4). Takže je nutno vymyslit nové důvody ,aby invaze mohla dál úspěšně pokračovat: "Buď necháte migraci v rukou převaděčů, nebo schválíte dohodu s Tureckem," apeloval i předseda Evropské komise Jean-Claude Juncker, argumentující mimo jiné miliardovými zisky převaděčů.(5) A o zastavení migrace nemůže být řeč, i když dvoumilionová Makedonie ji zastavit dokázala, zatímco půlmiliardová EU nikoliv.

Také se objevují fámy o tom, že Erdogan bude udělovat migrantům turecké občanství, aby invaze mohla pokračovat zcela legálně, když bude mít Turecko s EU bezvízový styk.

My aspoň zatím ještě můžeme nazývat věci správnými jmény: není to krize, ale invaze a nebudou to uprchlíci, co k nám přijdou, ale okupanti. To se pozná podle toho, že uprchlíka nebo migranta lze vyhostit, když porušuje zákony, okupanta nikoliv.

Prameny:

  1. http://dudr.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=475945
  2. http://web.archive.org/web/20061211063232/http://www.mvcr.cz/azyl/schengen/umluva.pdf
  3. http://megazine.cz/2016/04/muslim-priznava-a-potvrzuje-nazory-beznych-obcanu-hlavnim-cilem-je-islamizace-evropy/
  4. http://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Jsme-svine-Slunickarstvi-uz-se-proste-prelilo-Tereza-Spencerova-prinasi-radu-novinek-a-glosuje-Ten-zloduch-Putin-muze-za-politiky-v-Bruselu-426646
  5. http://www.tyden.cz/rubriky/zahranici/evropa/kdo-odmita-kvoty-zaslouzi-trest-znelo-europarlamentem_379574.html
Autor: Pavel Dudr | středa 13.4.2016 17:11 | karma článku: 37,90 | přečteno: 1211x