Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Nechám stranou osobní ambice a náturu, spíše mne zajímá co řekla a tam se moc nemýlila.

0 0
možnosti
RJ

R59a13d91e79k 31J41a86r38o31š

22. 6. 2016 20:34

Sorry, ale Samková by se neměla omluvit, leč by měla být psychiatricky hospitalizována. U ní jde nejspíše o extrovertní úchylku se snahou proslavit se za každou cenu...

Á propos, ani s tím jejím srovnáním islámu s komunismem či nacismem nemá pravdu. Islám vás s radostí přijme do svých řad, ať jste kdokoliv. Ovšem, pokud jste byl Žid či aristokrat (nebo továrník), tak jste neměl u nacistů resp. komunistů sebemenší nárok...

2 0
možnosti
Foto

Až na to, že generální tajemník KSČ byl Žid a několik podnikatelů podporovalo komunisty, máte ve všem pravdu. Ä co myslíte, nakladatel nebyl podnikatelem? Tak v těchto případech lze nalézt několik komunistických nakladatelů.

0 0
možnosti
ZH

Nojo, jsou to hrozný čísla, pro větší účinek, by jste je mohl s něčím srovnat, aby nebyla tak suchá a vytržená ze souvislostí. Doporučuju třeba civilní oběti v Iráku, které by nebyli, kdyby se vyznavači jiného vyznání, plného míru, nerozhodli udělat pořádek v zemi po které jim vůbec nic nebylo. Nepoužívám Putinovy servery, docela drahej statistickej server.

http://de.statista.com/statistik/daten/studie/163882/umfrage/dokumentierte-zivile-todesopfer-im-irakkrieg-seit-2003/

:-)

2 0
možnosti
JM

Já bych to zkusil srovnat třeba s likvidací Kurdů před 1. zásahem spojenců v Iráku: genocida kurdského obyvatelstva ze strany irácké vlády známá pod názvem al-Anfál, která vyústila v likvidaci asi 3800 vesnic, smrt zhruba 200 000 Kurdů a úprk dalších 150 000 do Íránu a Turecka, to vše během půl roku. V tomto procesu byly použity i chemické zbraně. (https://cs.wikipedia.org/wiki/D%C4%9Bjiny_Ir%C3%A1ku)

0 0
možnosti
JM

Ten výčet teroristických útoků vám Polické pěkně zdrbe... Jako kdyby již napsal:

Nedůvěryhodný server

Stejně ty počty nesedí

Křesťané jsou taky špatní

Listina práv a svobod se neporušila

;-D

2 0
možnosti
MK

:-)Ale uznejte, pane Mikovče, my ho nemít, s kým by se vedly dišputace?!!:-/;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 197
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1155x
Vystudoval strojní fakultu VUT Brno, bývalý konstruktér a projektant obuvnických strojů, potom podnikatel ve strojírenství, nyní důchodce, bydlí ve Zlíně,nezávislý publicista publikující v Pravém prostoru a EP Shark, amatérský klimatolog se zaměřením na klimatické změny a Nový zelený úděl, atd.
 Nyní řeší hlavně původ nových variant koronaviru SARS-CoV-2, tedy  příčiny pokračování  pandemie. 

Seznam rubrik