Islamisté vyzvali souvěrce k šíření Covidu-19, a zde je výsledek

V Evropě nyní probíhá nesmiřitelná bitva mezi odpůrci a stoupenci očkování, lockdownů, léků, covid pasů, zákazů, příkazů i rouškování, ale v jednom se tyto tábory naprosto shodují: nebudou řešit příčiny této pandemie, jen následky

   Proto jsme poslali autorům a signatářům Výzvy lékařů a odborníků zabývajících se nemocí Covid-19 (4), (MUDr. Vlad. Čížek, Jiří Beran, Jan Hnízdil,  atp.) několik otázek, které se týkají právě příčin této pandemie:

1. Proč se zabýváte pouze následky pandemie a nikoli příčinami jejího vzniku? Vždyť přece lékaři  vždy řeší u pacientů nejen to, jak je budou léčit, ale také řeší příčiny vzniku choroby, aby se nevrátila a neopakovala. A zde máme už pátou vlnu pandemie, která se neustále opakuje a připravuje se šestá vlna, AY.4.2. Kritika vládních opatření je jistě na místě,  a v  některých zemích to řeší lépe, ale problém zůstává a opakuje se. Tedy konkrétně, jaký je původ britské varianty Alfa, přirozený nebo umělý, když měla 23 mutací a žádného předchůdce?
 

2. Proč se varianta Alfa v  Anglii šířila již od počátku exponenciálně, zatímco v ostatních evropských zemích nikoli, anebo se rychle začala šířit, až tam byla dovezena z UK ve větším počtu nakažených? 
  Jistěže je v každé zemi průběh pandemie jiný, záleží na opatřeních, která tam platí a jak jsou dodržována, na proočkovanosti a hladině protilátek, na dostupnosti léků,  hustotě obyvatel i atomizaci společnosti  a společenských kontaktech, na používání veřejné dopravy, klimatických podmínkách atd. Ale to vše nevysvětluje do očí bijící rozdíl, který je patrný z tabulky dle (1). 

3. Proč varianty Alfa a AY.4.2 vznikly zrovna v Anglii? Vysvětlení, které nabízí prof. Flegr je toto:
"  22) V dobře proočkovaných zemích se začnou objevovat mutanty, které prolomí vakcínami navozenou imunitu." (2)

  To však neodpovídá realitě, protože brazilská P1, jihoafrická varianta Beta  a peruánská Lambda vznikly v neproočkovaných zemích.

  A dále, proč se nyní v Británii varianta  AY.4.2 opět šíří exponenciálně, viz (3), zatímco v jiných 42 zemích, kde již byla zaznamenána, se prakticky nešíří?

4. ad10) " Vláda není schopna odpovědět na základní otázku - kdy opatření skončí." 

  Ve vládě jsou politikové a nikoli virologové a epidemiologové. Tedy tuto otázku byste měli odpovědět spíše Vy, není-liž pravda? Opatření přece mohou skončit, až skončí pandemie. 

  Tolik otázky zmíněným expertům. Jako obvykle nám buďto vůbec neodpověděli, anebo takto: „Omlouvám se, ale poučena minulými zkušenostmi neodpovídám lidem, o kterých nemám tušení kdo jsou a odkud jsou….“

Další odpověď: „nezlobte se, ale tohle neni na 5 minut. Zadne z tech otazek poradne nerozumim…“
Ale jeden expert nám odpověděl již dříve, prof. Albert Einstein: „ Všechno má být uděláno co nejjednodušší. Ale ne více.“

   Tedy hledejme jednoduché řešení tohoto problému a ne komplikované.
  Můžeme citovat z veřejně dostupných zdrojů:
  „ Islámský stát popsal pandemii jako božsky způsobená „bolestná muka“ proti „křižáckým národům“, což je termín označující západní země zapojené do vojenské kampaně s cílem vykořenit skupinu IS. … "Žádáme Alláha, aby zvýšil jejich muka a zachránil věřící od toho všeho," uvedla skupina podle britského výzkumníka Aymenna Jawada Al-Tamimiho.“(5)
Odhalení spiknutí Islámského státu s využitím koronaviru jako nástroje džihádu.
India Today TV získala přístup ke dvěma vydáním časopisu „Voice of Hind“, anglicky psaného časopisu distribuovaného online, který byl vydáván během lockdownu v Indii. Sedmnáctistránkové „Lockdown  special“ vydání časopisu vybízí k násilí s cílem „zabít kafíry“…
  Časopis Islámského státu ukazuje výzvu teroristické skupiny muslimům, aby šířili virus mezi nevěřícími tím, že se sami stanou přenašeči Covidu.(6)
“ Islámský stát vyzývá své následovníky, aby šířili koronavirus, využívali pandemie a protestů. „ (7)
 „Stále rostoucí míra Covidu-19, které jsme svědky, je mukou pro nevěřící a přináší radostnou zvěst pro věřící. Ó Mudžahedíne, připrav se s čímkoli, co máš, a vstaň! A udělej to horší  pro Kuffara … Alláh učinil z této nemoci zdroj chaosu mezi národy nevíry, a tak byla jejich armáda a policie rozmístěna v jejich ulicích a uličkách, což z nich učinilo snadný cíl. Využij tedy tuto příležitost …(8)
  A jaký je výsledek těchto výzev? V Anglii vznikla varianta AY.4.2, která byla zaznamenána již ve 42 zemích, ale šíří se exponenciálně pouze v Británii, kde tvoří již 16,4 % ze všech sekvenovaných případů, viz obr. (3)

Prameny:

(1) https://covariants.org/…try 
(2)  https://jaroslavflegr.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=778872(3) https://covid19.sanger.ac.uk/…-03 
(4) https://www.petice.com/a/290412(5) https://www.dw.com/en/coronavirus-islamic-state-seeks-to-profit-from-pandemic/a-52886753(6)  https://www.indiatoday.in/india/video/watch-islamic-state-s-plot-to-use-coronavirus-as-jihad-tool-exposed-1704648-2020-07-26(7) https://theconversation.com/islamic-state-calls-for-followers-to-spread-coronavirus-exploit-pandemic-and-protests-136224(8) https://www.jihadica.com/the-propaganda-of-jihadist-groups-in-the-era-of-covid-19/

 

Autor: Pavel Dudr | úterý 23.11.2021 14:30 | karma článku: 0 | přečteno: 82x