Další skupina Národní domobrany ustavena ve Zlíně a okolí

  Máme co bránit – ČR je šestá nejmírumilovnější země na světě podle Global Peace Index. To je další důvod, proč byla ve Zlíně a okolí  ustavena další skupina Národní domobrany.

ČR tak postoupila z loňského desátého na letošní  šesté místo.

  Většina  členů Národní domobrany se shoduje v tom, že   invaze imigrantů do Evropy  je organizovaná a skutečných uprchlíků je mezi imigranty jen malá část. Navíc džihádisté z Daeše mohou status uprchlíka  získat snadno, přicházejí přece z válečných zón. Potom je zde  evidentní zájem a snaha evropských politiků, ten rozvrat rozšířit i k nám, protože jejich voliči jim už brzy budou předhazovat, že v ČR je klid  a relativní pořádek, zatímco u nich  to začíná být  katastrofa.

    Předběžně jsou  navrhovány tyto aktivity a úkoly:

-  Hledat správné lidi ke spolupráci. Pokud  někdo nechce být uveden na žádném seznamu, může se registrovat pod falešnou identitou, nebude se to prověřovat. Trocha konspirace není na závadu. Důležité je, co člověk dělá a nikoli jak se jmenuje.

-  Pořádat turistické výpravy do pohraničí, v případě spatření ilegálních migrantů to hlásit cizinecké policii, a také to dávat  na facebook a twitter. Cizinecká policie Národní domobranu za to nebude mít ráda, protože jí bude přidávat práci, ale třeba ji to donutí, aby přijala další lidi na ochranu hranic.

-  Na sítích vyhledávat informace o ubytování imigrantů ve zlínském kraji, a  v daném místě organizovat protestní akce. Zdá se, že neziskovky už nebudou informovat o těchto ubytovacích akcích, protože se setkávají s velmi silným odporem.

Jako odstrašující příklad můžeme uvést Švédsko, kde imigrační průmysl prosperuje  už 40 let a výsledek? Nejvyšší počet znásilnění v Evropě.

„Počet hlášených znásilnění klesl v roce 2015 o 12 % na 5,830 zločinů. Pokles lze částečně vysvětlit tím, že statistiky na rok 2014 obsahovaly velké případy s mnoha znásilněními.“
  A také tím, že některé případy ženy už nehlásí, když pachatele neznají, protože to nemá smysl. V každém případě je to asi 14 krát více v přepočtu na počet obyvatel než u nás, kde bylo hlášeno 480 případů.

Švédsko je země zaslíbená, ovšem nikoli pro Švédky a Švédy.
  V roce 2015 zažilo  nový rekord: 51.237 občanů registrovaných ve Švédsku se rozhodlo emigrovat, podle švédských statistik.  Jedná se převážně o mladé a vzdělané lidi, dobře situované nebo studující. Jejich novým domovem jsou hlavně Dánsko, Norsko, Austrálie a USA.

Zato imigrantů bylo 162 000, z nichž 494 se již podařilo zaměstnat, možná jako obslužný personál pro ty, kteří rozhodně do Švédska pracovat nepřijeli.

Autor: Pavel Dudr | sobota 11.6.2016 20:45 | karma článku: 36,45 | přečteno: 1716x