Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VK

Je třeba definovat nepřítele. jako bych to už někde slyšel. Je to dávno, ale slyšel.Rv

0 0
možnosti
MK

R^ Nechápu současný trend v záp. Evropě a to hned dvakrát: jednak mají statistickou zkušenost, že z dřívějších, především muslimských běženců, je zaměstnáno sotva 10%; ostatní jsou na dávkách nebo vykonávají příležitostné práce.

Za druhé je potřeba dát na misku vah nebezpečí islamizace a případná občanská válka a nebo snížení počtu obyvatel a přechodné potíže s vykrytím důchodů. Moje volba je jasná; zarážející je, že se o tom v tomto kontextu vůbec nediskutuje. Nestranný pozorovatel může jen konstatovat: na jedné straně muslimská roztahovačnost a na druhé hlavy v písku.

5 2
možnosti
VH

Bohužel někteří naši spoluobčané nemají žádné logické myšlení a žádný argument na ně neplatí. Takový mi neobjasní proč máme přijímat další pologramotné migranty, když v pokračující automatizaci budou potřeba stále méně manuálně pracujících, ale více vysoko kvalifikovaných odborníků v oblastech řídících systémů, měření, IT apod.

1 0
možnosti
  • Počet článků 197
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1031x
Vystudoval strojní fakultu VUT Brno, bývalý konstruktér a projektant obuvnických strojů, potom podnikatel ve strojírenství, nyní důchodce, bydlí ve Zlíně,nezávislý publicista publikující v Pravém prostoru a EP Shark, amatérský klimatolog se zaměřením na klimatické změny a Nový zelený úděl, atd.
 Nyní řeší hlavně původ nových variant koronaviru SARS-CoV-2, tedy  příčiny pokračování  pandemie. 

Seznam rubrik