Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PJ

Petr Johan

3. 10. 2009 10:20
obdivuji Vás

Vaši trpělivost, zdravý úsudek.

Leckdo by už asi i střílel. Zvláště, když Vám tímto firmu a její fungování přímo zlikvidují.

0 0
možnosti
JD

dudajan

10. 10. 2009 9:58
Re: obdivuji Vás

Není moc co obdivovat, prostě se snažím všemi zbraněmi bojovat za to co jsem 10 let tvrdé práce budoval. Nic jsem neprovedl a jen proto, že se nějakému úředníkovi nelíbím se po nás takto vozí.

0 0
možnosti
MA

Quintus73

19. 9. 2009 10:27
Pozor na úředníky z FU, je to banda podrazáků

nikdo tak nedrží při sobě jako úředníci, když udělají chybu a musí ji uklidit. Je jim jedno co tím způsobí, hlavně když si zachrání židli.

Není problém aby se ztratily doklady o tzv. místním šetření, případně jiné, zapomínají a svědčí jejich kolegové, kteří v té době ještě ani na FU nepracovali.

Ponaučení, nahrávat si všechny rozhovory, chtít kopii od všech dokumentů které podepisujete, psát si jména a časy lidí s kterými komunikujete.

Mne to stálo sedum let života a buzerace než jsem získal to o co mne připravily dve hloupé úřednice (jedna dnes je ve vedoucí funkci na kontrolním oddělení). Náhradu za ztracený čas, ušlé příležitosti a hlavně primitivní omluvu, to je marné čekat.

Podobně bojoval i můj známý, až na to že to po pěti letech, šikany vše vzdal a raději se oběsil.

0 0
možnosti
S

st.st

19. 9. 2009 11:12
Re: Pozor na úředníky z FU, je to banda podrazáků

Doporučuji zaregistrovat firmu v Praze. Naší IT firmu z Prahy lustrovali i třikrát do roka. Nikdy nic nenašli a to jsme nebyli ani tolik výdělečná firma a pouze o pěti zaměstnancích včetně jednatele a majitele.

Protože ale víme, že Češi jsou obecně závistiví lidé a ze všeho nejvíce nesnesou, když se někdo před nimi postaví na vlastní nohy a začne jezdit v "lepším autě". V mém případě to byl pouze Ford Ghia combi. Také nesnáší konkurenci. Místo toho, aby se snažili vymýšlet, jak lépe si získat a hlavně udržet zákazníky, přemýšlí jakým způsobem poškodit konkurenci.

No a tak jsme si zvykly na časté prohlídky FÚ, ale protože jsme vedení v Praze, jednají s námi zcela korektně.

0 0
možnosti
  • Počet článků 16
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2766x
Jsem člověk, který věří v to, že pokud někdo něco chce a věnuje se tomu může to dokázat i když se to zdá z počátku být nemožné.

Seznam rubrik