Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
C

ChytrýjakoBřeťa

1. 8. 2009 23:08
Bez zbytečných slov

Není třeba dlouhého povídání. Na níže uvedeném odkaze je kvalitní článek k tématu ale především jsou tam dvě videa. Zajímavá jsou obě ale to v pořadí druhé by měl vidět každý. Autor článku by si ho měl přehrát aspoň 3x :-/

http://www.zkracovatko.cz/3zm

0 0
možnosti
D

darius1706

2. 8. 2009 9:23
Re: Bez zbytečných slov

No, ono je dobré se i podívat na níže uvedený odkaz, jakže to s těmi křesťany v arabských zemích vlastně je.

http://zpravy.idnes.cz/pakistanci-upalili-sest-krestanu-vcetne-ditete-pry-znesvetili-koran-12e-/zahranicni.asp?c=A090801_194034_zahranicni_abr

0 0
možnosti
T

Tommy

1. 8. 2009 13:24
Mesita v Brne

Clovece autore, jste vubec z Brna? Vite, oni k te jejich modlitebne chteji pristavet i minaret, jak uz tu nekdo zminoval. A pozemek hledaji proto, ze ho chteji v centru. Budu ted volne citovat toho jejich predaka: "Chceme pridat centru Brna dalsi vyznamnou pametihodnost a minaret by se mohl stat vyznamnym obohacenim brnenskeho panaoramatu."

Takze odtud vitr fouka. Kdyby si chteli postavit tu jejich "raketu" nekde v Modricich za Olympii, treba na kopci hned vedle tech dvou sil, myslim, ze odpor by zdaleka nebyl tak velky :-P. Ale chteji do centra, proc asi?!

0 0
možnosti
MB

miri1

1. 8. 2009 23:40
Re: Mesita v Brne

Tomi to si delate srandu ne? V centru Brna? To je ale drzost!!!!!!!! Nejsem z Brna, ale nechtela bych nejakou blbou mesitu a jeste k tomu v centru mesta? At jdou Muslimove do haje adaji nam pokoj hovada zamindrakovany. I ten hadr je u nich vic nez ta zenska. tam neni nic, u nich nesmi sama jit ven a ani nesmi mit penize. Jen uklizet, varit a rodit deti. A nase devcata jsou tak hloupa, ze vidi jen to jak jsou hezci, maj prachy, ale ze maji v hlave prazdno, to uz je zrejme vedlejsi.

0 0
možnosti
EAR

rabadi

30. 7. 2009 16:49
výborně

výborně, konečně někdo přemýšlí bez zbytečných předsudků... těším se za takových padesát let, až nás bude víc :-)

0 0
možnosti
FV

fouly

28. 7. 2009 12:23
Referendum.

O takových věcech,tzv.na věčné časy,by žádný úředník ani pol.strana neměl rozhodovat,ale jedině referendum obyvatel města .Zlaté Švýcarsko !!!!

0 0
možnosti
FV

fouly

28. 7. 2009 13:58
Re: Referendum.

A ještě dodatek ,100000 lidí,na rozdíl od úředníků,nikdo nepodplatí !!!!

0 0
možnosti
H

Hug0

28. 7. 2009 12:14
úřednicka zvůle

JAN DUDA: "protože tohle je přesně ukázka úřednické zvůle."

ja bych rekl ze to je projev "selskeho rozumu". proste tomu urednikovi je asi jasne, ze nas stavebni zakon tak nejak nepocita se stavbou nejake mesity. pokud ano, tak si myslim, ze by to bylo striktne zakazano nebo by k tomu byl potreba nejaky specialni schvalovaci proces - trebas i referendum obyvatel dotycneho mesta, kde se vyjadri jestli si neco takoveho ve svem meste preji.

jsme ve stredu evropy, ktera se nikdy nemela stat multikulturni spolecnosti, nebot na to nejsme pripraveni a hlavne jsou tyto kroky nenavratne. kraliky z australie uz taky nikdo nikdy nedostane. a to na rozdil napr. od muslimu, muzete na kraliky pouzit defacto jakekoli metody vcetne hromadneho zabijeni, sterilizace a pod. pocitam ze u muslimu by to povoleno nebylo - (to je vtip, ale nesmeju se)

0 0
možnosti
H

Hug0

28. 7. 2009 11:53
muslimove, krestane ....

muslimove, krestane .... jednou snad budou postaveni naroven komunistum a fasistum. jsou to stejne demagogie, kde jedni profituji a ten zbytek ze strachu posloucha a dela co se mu rekne. samozrejme ze nabozensti na to jde fikane, proto se na tomto svete drzi zuby nehty az do dnesnich dnu.

stavet v dnesni dobe nejake nabozenske budovy?? neco jako nase zname kostely?? ty, ve sve dobe nejvyysi budovy na vesnici?honosne a zlatem vyzdobene budovy ve kterych mel bezny smrtelnik citit neco bozskeho, padnout na kolena a kat se??

neco takovyho v dnesni dobe stavet ?? urcite ne... jedine bourat a odebirat majetek cirkvi. ten majetek, ktery cirkev vlastni a ktery si vlastni pili a drinou rozhodne nevydobila.

dnes vlastne cikve zdruzuji uz jen ty kteri nechteji delat rukama a libi se jim maly kluci.

stejne jako je odhadem spocitano kolik obeti maji na svedomi komunisti a fasisti, tak bych se rad jednou dozvedel kolik lidi bylo "v zajmu" nabozenstvi zabito, znasilneno a okradeno.

0 0
možnosti
IPIP

Ignác Pospíšil

28. 7. 2009 10:50
Souhlas

Plně souhlasím s autorem

0 0
možnosti
K

Komik1

28. 7. 2009 11:59
Re: Souhlas

Plně nesouhlasím s autorem.

0 0
možnosti
JH

gorythc

27. 7. 2009 12:06
Autor je trosku mimo.

0 0
možnosti
JH

gorythc

27. 7. 2009 12:10
Re: Autor je trosku mimo.

Pisete, ze muslimove nechteji 2 mesity, ale pouze jednu novou. A to si myslite, ze tu starou by pak zbourali nebo co? Dale (coz autor vubec neuvedl) chteji mit u mesity i minaret. Problem s minaretem je ten, ze podle Islamu je cele uzemi, ktere je videt z veze minaretu povazovano za uzemi muslimske, na ktreme plati Islamske pravo a zadne jine.

Mimochodem, kdyz jsou ti muslimove tak hodni, zkuste se vypravit treba do Jordanska, nebo Sudanu a mit na krku krizek. Nejspis byste o ten krk prisel.

0 0
možnosti
S

sasinka1

27. 7. 2009 10:46
Nevíš

Je vidět, že autor blogu nemá ani ponětí co jsou muslimové zač. Navíc snad my občané máme právo rozhodovat o tom jestli se budou stavět na našem území mešity. Pokud mají potřebu se modlit v mešitě ať jdou odkud přišli tam jich mají dost. Jinak dopadneme jako ve Francii nebo Německu!!!!

0 0
možnosti
TT

tse tse

27. 7. 2009 10:38
Nejde o teroristy

Honzo, mnoho lidi ma strach jak to tu bude vypadat za par desitek let. Nikdo z nas neni vedma a nemuze tudiz rici, zda nase obavy jsou na miste, ale pro JASNE dukazy ohledne zacleneni muslimu v Evrope nemusime vubec, ale vubec chodit daleko. Holandsko, Nemecko, nejvetsi problemy ve Francii, Britanie a nyni y Italie se Spanelskem. Islam nepoklada otazku 'jestli' prevzit moc, ale 'kdy' a ta doba prijde treba za 36 let ve Francii pokud bude tempo prirustku muslimu pokracovat soucasnou rychlosti. Co se stane kdyz bude pouze 1/3 muslimu zit v EU ?  Myslis, ze to je utopie nebo jenom MRAZIVA REALITA ?  My dva uz budeme v te dobe zrejme nad hrobem, ale jak by ses podival do oci svym detem a vnukum ?  Libilo by se ti kdyby museli (zadna jina moznost by nebyla krome podrezani zaziva) chodit do mesity, zensky by dopadly jako ty muslimske, atd. atd.  ??  Nase demokraticka spolecnost (mam k ni vyhrady take) je tak demokraticka, ze se sama privede do zahuby jestli s tim nic neudelame. HLOUPOSTI ? ?

0 0
možnosti
TT

tse tse

27. 7. 2009 10:48
Re: Nejde o teroristy

...  ani nevis jak rad bych se v tom co jsem napsal pletl..  uvedom si jednu vec, pokud vetsina lidi bezmezne veri v knihu, ktera byla sepsana pred 1400 lety a snazi se vse aplikovat do dnesni doby je to uplne stejne jako kdybys chtel pouzivat motor ze skody MB 1000 v dnesni Oktavce ..  copak to jde ?? Misto abychom se oprostili od viry v jakehokoli boha a snazili se hnout Svetem pomoci mediciny, techniky a ostatnich veci se SOLIDNIM zakladem tak se ohanime vecma o kterych ani nevime zda jsou vubec realne, a ktere vytvari problemy po celem Svete. Jak se s takovymi lidmi muzeme bavit na stejne urovni ?  Jak si vubec muzeme rozumet ?  Nejde to, proto zaclenovani tohoto typu lidi v nasi spolecnosti nemelo, nema a nebude mit zadny prinos, uzitek a ani zadnou bezpecnou budoucnost. Jeste mnoho a mnoho let bude muslimum trvat nez pochopi, ze silou mece nema cenu neco dobyvat, ale silou rozumu ano.

0 0
možnosti
  • Počet článků 16
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2766x
Jsem člověk, který věří v to, že pokud někdo něco chce a věnuje se tomu může to dokázat i když se to zdá z počátku být nemožné.

Seznam rubrik