Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

AllOs

29. 12. 2007 12:24
To zas byla sranda

Na blogu idnes se vzdycky nejvic pobavim u autoru priblizne meho veku. Nekdo jim ve skole neco rekne, oni se toho chytnou a zacnou to prosazovat jako ten spravny pohled na svet. Studuji Fakultu mezinarodnich vztahu na VSE v Praze, tedy ne politologii, ale nekolik politologickych predmetu jsem take absolvoval :-)

V cem ma autor pravdu je, ze koncept nove pravice byl pocatkem devadesatych let vycerpan a prisel cas na urcity posun. Na prelomu tisicileti to byl prakticky v cele Evrope posun doleva, ktery se nastesti jiz vraci zpet.

Vetsim problemem vsak jsou autorovy vyroky ohledne globalizace a evropanstvi. Zde je zcela zrejme, ze autor je absolutne mimo misu. Globalizace existuje a Klaus ji nepopira, evropanstvi neexistuje a Klaus ma pravdu. (...)

0 0
možnosti

AllOs

29. 12. 2007 12:27
Re: To zas byla sranda

(...) Nejvetsi

nesmysl clanku? "Nikdo přitom nežádá, aby bylo evropanství jakkoliv ústavně zakotveno, jde jen

o to ho nepopírat jako nově vznikající identitu v dnešní společnosti." Evropanstvi neni zadnou  vznikajici  dentitou, nybrz umele vytvarenou eurofily, pseudointelektualy a dalsimi  urofunkcionari.

0 0
možnosti

Georgis Fasulis

28. 12. 2007 19:36
Dodržujte prosím vás kodex bloggera

Pane Dudo, jste tu nový a je vidět, že jste si vůbec nepřečetl kodex bloggera.

Můžete zveřejňovat maximálně 1 článek během 1 hodiny a maximálně 3 články denně! Respektujte to prosím.

Toto nařízení není žádná rozmařilost adminů, ale sleduje to, aby nebyl blog zahlcen jedním autorem v jednu chvíli nebo jeden den. Tím, že zveřejníte najednou své 4 články, tak ti, co byli zveřejněni těsně před vámi, pak nemají žádnou šanci a z titulní strany, odkud chodí nejvíce čtenářů, je tak ihned vy svými články smetete.

Dejte šanci i ostatním bloggerům!

Kodex bloggera si přečtěte zde: http://info.blog.idnes.cz/c/3178/Kodex-bloggera.html

0 0
možnosti

Stará kára

28. 12. 2007 13:22
Karma, i když ..

nesouhlasím zcela s názorem, že Klausovy názory jsou z 80. let minulého století. Datování považuji za opravdu, ale opravdu velice optimistické.

0 0
možnosti

Barry Goldwater

28. 12. 2007 17:16
Re: Karma, i když ..

;-D

0 0
možnosti

nepolitik

28. 12. 2007 12:11
Můj otec říkával, že

"Z MLADÉHO HLUPÁKA NEMŮŽE BÝT NIC JINÉHO, NEŽ STARÝ BLBEC!" Byl to moudrý člověk, takže, až se k tomu ještě přidá přítel Alzheimer, máte se autore na co těšit.

0 0
možnosti
  • Počet článků 17
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1046x
Narozen 1986. Absolvent politologie na FF UK v Praze. Mezi jeho zájmy patří mezinárodní politika, cizí jazyky, cestování a turistika. Momentálně žije v Českých Budějovicích.