Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Možná je tam veselo, možná mládeži nepřístupno, jen je škoda, že tam nikdy není pracovně ve prospěch místních. Nová akciovka je vlastně takovým novodobým OPBH a radní se nás pokoušejí přesvědčit, že to vlastně bude skvěle fungovat, jako kdyby si nikdo z nich nepamatoval, že OPBH nefungovalo až tragicky. Naštěstí už jsou některé domy v soukromých rukou, takže nedojde k devastaci všech domů Prahy 2, ale jen těch ve vlastnictví MČ. Zbytek už asi dokoná zdražení rezidentských karet a pak možná i plánované zrušení parkovacích míst ve Vinohradské ulici. Jenže na řešení skutečných problémů asi není prostor, protože se řeší, kdo s kým a koho se zbavit . . . . Opravdu smutné.

0 0
možnosti

Jako člen zastupitelstva Prahy 2 Vám dávám plně za pravdu. Změnu správy na akciovku jsem nepodpořil, protože mám stejné obavy jako Vy. Navíc do ní přejde řada zaměstnanců stávajících správních firem, které nepracují zrovna ku spokojenosti nájemníků.Osobně bych volil model zcela jiný, ale to není na diskuzní příspěvek zde. Akciovka bude také mimo jakoukoli kontrolu veřejnosti z hlediska zadávání veřejných zakázek s odkazem na obchodní tajemství ......smutné, opravdu smutné.;-(

0 0
možnosti
Foto

Pěkné to tam máte, jen co je pravda. A pak si politologové mohou lámat hlavy nad nízkou volební účastí v komunálních volbách.:-)

3 0
možnosti

No, kdyby chodili občané Prahy 2 na jednání zastupitelstva v hojnějším počtu, volební účast by se pak možná pohybovala kolem nuly;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 23
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1149x
Od roku 2010 zastupitelka MČ Praha 2. V období od května 2012 do března 2015 místostarostka Prahy 2 s kompetencemi v oblasti školství a volnočasových aktivit.

Manželka a matka. Osoba samostatně výdělečně činná v oblasti marketingového poradenství, která v posledních dvou, ale prakticky v posledních pěti, letech věnuje veškerý volný čas Praze 2.

16.3. 2015 na funkci zástupce starosty rezignovala z důvodu zásadního odklonu regionální organizace od volebního programu TOP 09 na Praze 2 . Do června 2015 členka TOP 09.

V současné době působí jako nezávislá zastupitelka na Praze 2.

 

Seznam rubrik