Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Babiš rád hezky mluví a píše, co by se mělo a nemělo, ale když jsem jej slyšel jak nabubřele a arogantně se chová ke každému, kdo s ním nesouhlasí, tak nevidím žádný rozdíl oproti těm co tam jsou nyní.

0 0
možnosti
VT

Klídek, nejen obyatele Cajzlhradu, ale i Asiaty ( rozuměj obyvatele na východ od Jihlavy Babiš oslovil. Co jasem pochopil, chce všude řepku a žádné brambory, ani prasata ...

0 0
možnosti
ZB

Pozitivní kroky VV v opozici. To myslíte jak společně s komunisty bojovaly u US proti církevním restitucím? Já na tom nic pozitivního nevidím...:-(Babiš je podobná rychlokvaška, jediný rozdíl mezi ním a VV je, že si nemusí peníze na volby opatřovat z pochybných a nečitelných zdrojů. Alespoň si vše platí sám, jeden platící vůdce - jedna strana...

1 1
možnosti
ZK

Z11d78e26n14a 55K28o73č77í

5. 9. 2013 11:30

Jistě se na Babiše nalepí spousta prospěchářů, ale Babiš to, co Babiš chce má hlavu i patu. !!

1 0
možnosti
JS

etablované strany již tolikrát slibovaly... nesplnili ani co mohly. Většinou v důsledku dosáhly opak slibovaného. Dokonale se etablovali k politikaření a hájení osobních a ekonomickostranických zájmů.

Proto nikoho z nich nejde volit, už proto, aby další generace politiků pochopila, že je možné se sice lhaním do parlamentu dostat, ale ne tam 20 let vydržet.

1 0
možnosti
ZK

Z40d49e34n18a 66K87o59č62í

5. 9. 2013 11:24

Tento názor sdílí hodně občanů !!R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 177
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 370x
Absolvent Vysoké školy ekonomické v Praze, ale především osmi desítek let života se všemi starostmi, problémy, ale i s radostmi a zklamáními i snahou znovu povstat. To se musí, i když člověk někdy padne a to se stává. Činný coby redaktor Mladé fronty, Československého rozhlasu, v Československé obchodní komoře. Po druhém osvobození sovětskou armádou pak jako popelář, závozník, dělník na stavbě, pak do roku 1989 v JZD Rozvoj Posázaví v Jílovém u Prahy. Všude jsem poznal dobré i horší lidí.

Seznam rubrik