Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

To je přesné. Marxista a etatista. Nelze být více nahý.

Snad se mýlím, ale tento stát je asi složen z marxistů a zaslouží si jen marxismus&leninismus.

1 0
možnosti
Foto

Pane autore, při vší úctě, na vás je vidět, že senioři na 70 let by již neměli mít volební právo. Stejně jako děti se necháte zblbnout masivní propagandou. A je jedno, zda při prodeji nádobí nebo při propagaci levicových stran.

5 1
možnosti
Foto

Ano, ze státu se stalo beztrestné rejdiště pánů Schwarzenbergů, Bakalů a Kalousků. To se pak nedivme, že státní rozpočet je jako řešeto, jako cedník, z něj neustále sají a nasávají. Dokud je neposšleme tam, kam patří, budeme si muset odříkat a bude to krev, pot a slzy.

1 3
možnosti
VH

Pošlete je. Vráti se vysavyči Sobotkové, Zaorálkové, a přibudou Bělohlávkové.  Věřím, že ani v nejhorším snu Okamurové a Bobošíkové.

3 0
možnosti
VH

Heleďte, co vyjadřuje " delegovanou zastupitelskou pravomoc z posledních voleb", ne-li 118 hlasů (tedy téměř 60% část parlamentu)??? To by mě moc zajímalo.

0 0
možnosti
VH

Popište prosím, jak byl vytunelován důchodový systém.  Tento neustále omílaný kec je jedním z dokladů o tom, jak dobře znal pan Goebbels svět (přesněji: blbost lidskou).

3 0
možnosti
VA

Svůj dotaz by jste měl směřovat na pana Topolánka !!

0 0
možnosti
VA

K Vašemu článku není co dodat R^ Karma !!

1 1
možnosti
  • Počet článků 177
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 370x
Absolvent Vysoké školy ekonomické v Praze, ale především osmi desítek let života se všemi starostmi, problémy, ale i s radostmi a zklamáními i snahou znovu povstat. To se musí, i když člověk někdy padne a to se stává. Činný coby redaktor Mladé fronty, Československého rozhlasu, v Československé obchodní komoře. Po druhém osvobození sovětskou armádou pak jako popelář, závozník, dělník na stavbě, pak do roku 1989 v JZD Rozvoj Posázaví v Jílovém u Prahy. Všude jsem poznal dobré i horší lidí.

Seznam rubrik