Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IH

misaviki

10. 3. 2011 11:34
Spíš vidím páry, kde děti nechce muž

No, já spíš okolo sebe vidím páry, kde ty děti nechce muž. Jak vyřešit toto dilema? Možná by muž dal ženě potvrzení, že děti nechce on a volit by mohla. Nebo by jí řekli -- tak si najdi jiného nebo ho podveď a vysaď prášky :-)

0 0
možnosti
A

ach.jo

6. 9. 2010 19:41
Já bych toho Jocha vylepšil

Nesměly by volit ani Zelené multikulturalistky a zastánkyně menšiny, co většinově dělá nesoulad.

0 0
možnosti
V

viveka77

6. 9. 2010 13:06
Já znám hodně příslušníků jistého etnika,

kteří to volební právo mít zcela jistě budou, a ti nejspíš tuto zemi svými hlasy teprve povedou správně.

0 0
možnosti
JS

J.K.S.

6. 9. 2010 13:29
Re: Já znám hodně příslušníků jistého etnika,

Jo ty tu budou a jejich děti vás budou okrádat a kdo vás pak ochrání??;-O

0 0
možnosti
JS

J.K.S.

6. 9. 2010 12:40
...

A já myslel, že to je o tom, že kdo nemá děti vymře, nicméně se zdá, že ona se to dá pochopit i doslova;-D;-D

0 0
možnosti
T

Tausret

6. 9. 2010 11:01
No, podle mne je pan Joch

obyčejný sexistický blb. Zřejmě by všechny bezdětné ženy  nejraději umístil do nějakých převýchovných táborů, manželům těch ostatních by doporučil, aby tu svoji přikovali řetězem k posteli  dokud by nesplnila normu t.j. minimálně 2 potomky.

Jenom mi jaksi není jasné, co s těmi, kteří ať už z jakýchkoli důvodů děti mít nemohou, ty raději rovnou "eliminovat" ? A takovýto člověk má co do činění s lidskými právy, to je tedy paradox....Rv

0 0
možnosti
JS

J.K.S.

6. 9. 2010 12:44
Re: No, podle mne je pan Joch

Pan Joch je velmi inteligentní člověk a z vás neinteligentních má psinu... Se vším co říká o lidských právech se dá souhlasit a jeho úvahy mají vždy nějakou myšlenku, tahle je např o tom, že když nebudete mít vlastní děti, tak o vaší budoucnosti budou rozhodovat cizí a ti se třeba schodnou na tom, že bezdětní budou bez důchodu, bez volebního práva apod. Proto je důležité mít děti a dobře je vychovat...R^

0 0
možnosti
J

jendazmoravy

6. 9. 2010 9:17
Typická levičácká husa

Výborně. Jen ať levičáci vřeští, tím jen pomáhají panu Jochovi.

Na argumentech nezáleží, přece naši levičáci nesmějí připustit, aby do oblasti, kterou si monopolizovali, jim někdo mluvil, a to dokonce i jinak než oni si představují! Proto kdáky kdáky kdák.

0 0
možnosti
H

hlava222

6. 9. 2010 8:25
Tak ve skutečnosti se tam řeklo toto

osobně bych si povšimnul toho slůvka prý. To neřekl Joch to se tázal takto redaktor.

 

Také byste prý odebral volební právo ženám, které nemají dvě a více dětí. To je zajímavá myšlenka. To by pak u nás moc žen volit nemohlo.

  

Všichni lidé mají mít samozřejmě volební právo a každý pár se může rozhodnout, kolik chce mít dětí. Ta má myšlenka byla velice prostá. Pokud by se hypoteticky naše generace rozhodla nemít děti, tak naše demokracie zanikne. My teď žijeme ve svobodné formě vlády jako málokdo v dějinách a mně osobně je smutno, že se lidé rozhodnou mít spíše méně dětí než více.

0 0
možnosti
G

Gmur

6. 9. 2010 8:59
Re: Tak ve skutečnosti se tam řeklo toto

V "generaci" se ovsem nerozhoduji pouze zeny, Ne? Generace,to znamena i muze , ze?

Avsak pro nektere jedince, je tak prijemne uzivat si moci a rozhodovat o zenach. Rv

0 0
možnosti
V

viveka77

6. 9. 2010 8:11
Považuju za nezodpovědné

rodit děti do přemnoženého a zdevastovaného světa, nemluvě o tom, že tady v Evropě budou pravděpodobně přinuceny ustupovat Islámu.

0 0
možnosti
H

hlava222

6. 9. 2010 8:28
Re: Považuju za nezodpovědné

Hele jdi s tímhle  sebevražedným plácáním kamsi, ty jseš zřejmě ta poslední zdegenerovaná větev vašeho rodu, tedy ti na budoucnosti nezáleží.

Tady je potřeba abychom přežili udržet populaci a mohamedány zadržovat, zákonné možnosti k tomu dneska jsou nebo si je můžeme odhlasovat.   Přemnožení mohamedání nebo černoučci ty nás jaksi nezachrání ale zahubí, pokud tu populaci neudržíme.

0 0
možnosti
H

hlava222

6. 9. 2010 8:05
Ten nápad má ale skutečně dobrý

rozumový podklad.Akorát bych řekl že takto je to něco co jste zle vytrhla z nějakého kontextu.

Kdo nemá děti tomu je absolutně lhostejná budoucnost až on odejde z tohoto světa, tomu je např. jedno co si tady počnou ty zbytky naší populace v mohamedánském obležení.  

Oproti tomu ten co ty děti má neuvažuje takto uboze a egogisticky, kdo ty děti má je ochoten žít skromě,  s menším konzumem, kumulovat majetek aby i jeho potomci mohli slušně žít a mít další děti.

Ono by se to s těmi "emancipovanými" dalo i vyřešit jinak, prostě jim  sdělit že v důchodu nemůžou počítat s tím že budou parazitovat na dětech cizích, tedy že ty děti na ně žádné důchodové pojištění a zdravotní pojištění odvádět nebudou. Potom by si tyhle dámi a tihle pánové museli spořit tak polovinu toho co vydělají a potom by jim už na tu "emencipaci" a povalování jaksi nezbývali finance.  

0 0
možnosti
V

viveka77

6. 9. 2010 8:13
Re: Ten nápad má ale skutečně dobrý

Tak nevím, jestli zrovna skromnost koreluje s dětností, ale rodit děti, když vím, že tady za pár desítek let budou muslimové, je právě znakem toho, že mi na budoucnosti těch dětí moc nezáleží.

0 0
možnosti
G

Gmur

6. 9. 2010 7:45
taky skvele vety

A co říkáte na případ kněze, který v Americe tvrdil rodičům, že jejich homosexuální dítě vyléčí a udělá z něj heterosexuála?

++Nevím. Na to nemám názor. Pokud je homosexuál spokojen se svou orientací a žije si s ní, je to jeho právo, a pokud si chce změnit svoji homosexuální orientaci na heterosexuální, má na to plné právo.++

A vy si myslíte, že to jde? ++Je možná chirurgická změna pohlaví z ženy na muže a z muže na ženu.+++

Homosexuálové ale přece nechtějí změnit své pohlaví. To chtějí transsexuálové.

+++Já nevím, jestli se změna z homosexuála na heterosexuála povede. Já to ale homosexuálovi nebudu zakazovat. To není můj problém. Nevidíte ale ten zásadní rozdíl? Ve Švédsku stát perzekvuje kritiky homosexuality a vy to porovnáváte s knězem, který homosexualitu chtěl léčit.++++

0 0
možnosti
  • Počet článků 63
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1507x
Dívám se kolem a přemýšlím. A když je toho přemýšlení moc, sednu k počítači.
www.katerinadubska.cz

Seznam rubrik