Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

Hm,tato  "svobodná" společnost je postavena na destrukci autorit.

Když ředitel nepodrží kantora a ministerstvo ředitele,tak vládne cochcárna až anarchie.

Když za napadení záchranářů není automaticky nejvyšší možná sazba ,tak totéž.

Když policie měří u výjezdové cedule,autoritu nezíská.

Přirozené autority je dnes tak snadné zpochybnit bulvárem,že se o nich ani nedozvíme.

0 0
možnosti
ND

Paní Fořtová, odkaz se týká mého předminulého článku s názvem - Pojď na mé srdce. Když si v mém současném článku dočtete až do konce, a malinko srolujete ještě dolů, tak tam jsou mé poslední články s podtrženými názvy. Stačí na ten jistý (Pojď na mé srdce) kliknout.  Já jen, že nepíšu jen o negativních věcech, ale je fakt, že ta negativa převažují -). Děkuji za zájem.

0 0
možnosti
Foto

Bohužel Vámi doporučovanou stránku se mi nepodařilo najít. Nejsem tolik obeznámená a taji PC. Můj úspěch vůbec byl, že se mi sem podařilo umístit foto.

Samozřejmě, že souhlasím s Vaší úvahou. Např. věčné nářky na chování policajtů. Ale když se někomu něco stane, nebo ho třeba vykradou, tak koho volají? Především policii. Nebo podtrhávat autoritu učitele před dítětem také nepovažuji za správné. A je toho víc, tak jak jste to popsala. Jen mě zarazilo, že je těch negativ tolik, když se to hodí najednou na papír.

0 0
možnosti
Foto

Takto vše shrnuté jedno vedle druhého to vypadá velmi neutěšeně. Ale je třeba vidět i ty pozitivnější věci. Co třeba nástup jara, stále novější metody v léčení, roztomilé děti, rozkvetlá a barevná sídliště, zvyšující se průměrný věk... Jsou to hrušky a jablka, ale o pozitivech se lépe čte.

0 0
možnosti
  • Počet článků 119
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1189x
Ve vydavatelství Akcent mi vyšly 4 knížky: "Začíná to nudlemi a končí to kudlou v břiše", "Nepravidelný deník české rentiérky", "Jsem tu na kus řeči" a nejnovější "Hana Podolská ve víru dějin'

A pátá knížka "Láska v bačkorách" mi vyšla v nakladatelství "JaS"