Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Není to jen v počtu soukromníků, těch máme až moc. Jistěže typ vlastnictví a vazba na ocenění hraje roli, ale dost velká část je v charakteru člověka. Já například zase trpím opačnou "úchylkou. Snažím ženám ve všem vyhovět (bez nějakého postranního úmyslu a očekávání odměny) a trochu se předvádět, až mi manželka nadává.

0 0
možnosti

a to dobře děláte! hezký blog, mmch

0 0
možnosti

Nestěžuju si, jen popisuju. Kdybych si chtěla stěžovat, tak si stěžuju.:-)

Bohužel Student Agency tuto trasu nejezdí.Rv

0 0
možnosti
Foto

Pročsi stěžuje na blogu. Máte se obrátit na Krajský úřad a na dopravce provozujícíautobus.  U nás v kraji jezdíněkolik soukromých přepravců a je Krajským úřadem přesně stanoveno, jak majíautobusy vypadat. Nikdy jsem se nesetkal s neochotou ze strany řidiče anikdy s autobusem do kterého táhne.

0 0
možnosti

Vim ze Student Agency autobus nejezdi vsechny trasy, ale ja ho pouzil jiz mnohokrat z Brna do Vidne a zpet, a mohu rici ze jsem maximalne spokojeny. Pocinaje s prehlednym jizdnim radem, zabukovanim jizdenky pres Internet, vyhledani mistenky a zaplaceni. Pokud je jen mozne, mohu doporucit. :-)

0 0
možnosti

K81a67r91e91l 56V44o78v56e70s

21. 6. 2014 19:36

Zlodějů je zde už dost.!!

0 2
možnosti
  • Počet článků 119
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1189x
Ve vydavatelství Akcent mi vyšly 4 knížky: "Začíná to nudlemi a končí to kudlou v břiše", "Nepravidelný deník české rentiérky", "Jsem tu na kus řeči" a nejnovější "Hana Podolská ve víru dějin'

A pátá knížka "Láska v bačkorách" mi vyšla v nakladatelství "JaS"