Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J51a82r97a 94R96a64n86k

19. 1. 2016 0:40

Pani Drunecka prenesla sve pracovi misto z aeronetu sem? Pan Buh s nami a zly pryc, tak uz trpime i v Kanade.....nejak to nepocituji.... ale litr benzinu uz je pod 15 korun:-)

1 0
možnosti
SS

Dnes jsem tankoval za CA$0.699

1 0
možnosti
LN

....John Brown mrtev jest a tělo jeho tlí....

1 0
možnosti
SS

Spis Posledni bitva vzplala ... To se autorce bude libit vic.

1 0
možnosti
AK

Cisla vse zkresluji. Mezi Americany asi zahrnuji i ty ilegaly, kteri zadny prijem nevykazuji a zivi se na cernem pracovnim trhu. O mensinach, kteri nikdy do prace nepujdou ani nemluvim. V mem sirokem okoli, coz je po vetsine bile obyvatelstvo, je prumerny rocni rodinny prijem +- $75 000. Kolik to dela v prumernem meste v CR? A to mluvime o depresivni dobe, kterou US ted pod vladou soudruha Obamy prochazeji. Nechme se radeji prekvapit pristimi volbami, nez budeme zvonit umirackem.

2 0
možnosti
Foto

Zvoní. Máte pravdu. A já, co to pořád slyším za cinkání. ;-D

2 0
možnosti
Foto

No čísla jsou to tedy otřesná. Fakt to je šílené. Kremrole zajásají. Ale i tak to neotřese mou vírou v to, že žít tam je stále velmi dobré, ba přímo lepší než v mnoha zemích Evropy, nemluvě o zemích na východ od nás.

4 0
možnosti
SS

Ja v Calgary ziji ... a furt dobry.

2 0
možnosti
OP

R^ Raději ať zase obživnou a vypráskají ty gaunery, kteří nejen že vlastní téměř všechno světové bohatství, ale ani to jim nestačí

2 2
možnosti
PK

Ten pokles příjmů od r.2007 ze 138 na 83 tis.doláčů je nějakej divnej. Asi změna struktury obyvatelstva USA hraje roli, bílé rodiny mívaly (i bohaté) hodně dětí a dnes je to jiné.

Jinak pokles střední třídy je do značné míry zákonitý - všechno podnikání chce hodně peněz, my také "nadáváme" na řetězce a je tam narváno a obchůdek na rohu zeje prázdnotou.

0 0
možnosti
Foto

Takových statistik, jen v opačném směru vám zde snesu minimálně deset a neodvážím se tvrdit, že jsou pravdivé. Statistika je prostě věda, která pracuje s údají, které ji někdo dodá. Je pak velice důležité, kdo ta data dodal a jaké byly jeho úmysly. Raději ani nebudu zkoumat, kdo jsou autoři vašich informací.

6 0
možnosti
ED

E54v98a 80D44r88e29y75o82v83á

18. 1. 2016 13:10

Ve chvíli, kdy jsou známy dle statistik nějaká čísla, vězte, že prakticky jsou tato čísla daleko vyšší. -ed-

0 1
možnosti
JS

J37a35n 46S43e97m11i42k

18. 1. 2016 1:21

chybi vam tam docela dulezita vec podle ktere by se ctenar mohl nejak orientovat- totiz jak definuji v americe status "stredni trida", jak je tam definovaba chudova atd.

bez toho je to jako bez kostry

6 0
možnosti
SS

Stejne tak autorcino:

"Mezi lety 2008-2013 bylo do USA přijato 91,4 procent uprchlíků ze středního východu, převážně Syřané. Daňoví poplatníci se podíleli na financování jejich potravinových lístků, zdravotní péče a peněžních sociálních dávek."

91.4 % uprchliku - kolik je to celkem???

3 0
možnosti
  • Počet článků 264
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 827x
Minulost píše budoucnost.

 

Hle, člověče, máš bibli uč se, anebo se ji můžeš zříci zcela, přece zůstanu v tvé mysli spící, když mysl vládne zbytku těla, bláznův smích nad moudrými, blízko k srdci láska po ní žal, pasáček s ovcemi zbloudilými mezi vlky pase je dál.

 

Nuda bohatých spěje ke zločinu stejně jako bída chudých.

 

Netrap se lidmi ze své minulosti, je důvod proč se nedostali do tvé budoucnosti.

 

Stoupej tak vysoko aby, až budeš padat, uměl si i plachtit.

 

Kdo vede lidstvo ústy svými a mé myšlenky za své pokládá, ten není hoden očisty, jen špíny, ten schází tak, jak s čím nakládá.

 

Kde nestačí filosofie, jsou potřeba důtky.

                                  -ed-