Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Po zrušení ZVS zůstává tato země bezbranná. Jestli si někdo myslí, že někdo jiný bude natavovat krk za naše zájmy, tak se hluboce mýlí, spíše bych řekl, že nemá rozum. To se nikdy a nikde nestalo. Nastavovat krk musíme jen sami za sebe.

0 0
možnosti
Foto

Pan Lidinský, při vší úctě, je se svými vizemi poněkud pozadu. Pokud jde o jeho ovlivění současného procesu ohledně prokazatelného zvýšení schopností naší armády a ostatních bezpečnostních sborů zahájených před dvěma roky (výsledkem parlamentích voleb) - to je s prominutím nulové. Přínosem pro nás všechny tedy nemohou být jakkoli líbivá prohlášení, ale jen a pouze konkrétní kroky a jejich realizace a za tu se nemusím stydět, stejně tak jako mí kolegové z Hnutí ANO2011.

poslanec PSP ČR

0 0
možnosti
Foto

A co konkrétního? Za tím nevím, za co se nestydíte, kromě vašeho šéfa, jinak byste v té partaji nebyl.

0 0
možnosti
JV

Jako huskovo dite mate toho Husaka furt v te makovici.

1 2
možnosti
ED

E56v47a 23D19r31e85y26o90v42á

23. 1. 2016 11:06

V hlavě jsem měla song od Chinaski https://www.youtube.com/watch?v=unVxdfiA328, jenomže to je pro Vás už vysoká dívčí, žijte dál ve svých představách ;-)

0 0
možnosti
PS

Je pořád lepší vzdělávat děti ve školách v pravdě, než v propagandě o mírumilovných doktorech a inženýrech , kteří jsou navzdory své ideologii vstřícní ke všem ostatním náboženství a ateistům. Když už pohádka pro děti, tak doma před spaním od rodičů a klasická od Boženy Němcové, ne od neziskovek.

4 0
možnosti
ZK

Lidinský vám nenapíše ani recept na čaj. Za vším hledejte lidi od Víta Bárty a pak se bavte, jak jste manipulováni. Bojovníci proti ničemu.

1 2
možnosti
ED

Dialog je veden s panem Lidinským, tak to uvádí PL. Je mně vcelku u systému, zda jsou to jeho názory nebo názory ET. Pokud jsou něčí myšlenky a názory kompatibilní s mými, nemám s tím problém i kdyby je vymyslel mimozemšťan.. -ed-

4 0
možnosti
Foto

Tak "Vzpomeňme na historické milníky v historii" ... kde jinde že, je to historicky potvrzené historií - a ještě lépe je veškeré info čerpat v Parlamentních listech, neb je tuším píší všichni co sedí v parlamentu, a ti teda musí mít pravdu, nebo to je jen komunistickej a levičáckej plátek starých strukur? Já ti nevím ... vočíhnu to. ;-DR^;-D Antikarma asi nejní ...

3 4
možnosti
Foto

... tur - jako že struktur;-)

0 0
možnosti
JN

J29i50ř20í 52N20o73s81e92k

22. 1. 2016 22:05

R^R^R^

Ale pořád čekám, jak nám to kluzce vysvětlí Sobotka.RvRvRv

3 1
možnosti