Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

Začátek vašeho článku byl zajímavý. Skutečně jsme obětmi velké manipulace. Bohužel další četba vašeho článku mě přesvědčila, že součástí této velké manipulace jste i Vy . Jste součástí trapné proruské propagandy.

1 0
možnosti
OP

Článek by byl dobrý, kdyby sám nepoužil  princip, který pranýřujete.

1 0
možnosti
PK

P30a13v79e95l 56K47r54á24l

26. 9. 2015 19:20

Na alternativních serverech je pravda???Paní,pojídáte houbičky,nebo ta propaganda zapůsobila na Vás.Takový nesmysl jsem dlouho nečetlRv

1 0
možnosti
VK

Alternativní servery.... A nadšeně tu kejhají čtenáři aeronetu a sputniku;-D

2 0
možnosti
JR

J92a27r17a 62R76a61n49k

28. 9. 2015 1:23

Nekdo zde psal, ze autorka je Pozorovatelka, vydavajici aeronet, pred nekolika mesici uz nedostavali tolik financni podpory.....;-)

0 0
možnosti
JV

J52i58r51i 48V22r39a18b87e27c

26. 9. 2015 17:16

Jak je videt ruda garda drzi pri sobe.Pro me je Zeman katastrofa a ostuda ve vsech civilizovanych zemich.RvRv

4 3
možnosti
Foto

Zeman je prezident, na kterého můžeme být hrdí.

4 3
možnosti
Foto

Zajímavé. Bezděčně to odpovídá na otázku, proč propaganda vyzdvihuje mládí jako progress a patent na rozum - to ono typické ... tuto stranu XY volí spíše lidi mladší s vyšším vzděláním ... atd. To vzdělání těch mladých ovšem stojí za h řekněme za mnoho nestojí.

Karma

4 4
možnosti
SN

:-)....Pěkně rozebráno ! Jak je vidět z některých diskusních příspěvků, na některé,(nechci nikoho urazit), trochu opožděné to zabírá! Zřejmě si nedovedou dá dohromady, že 1+1 = 2 !  R^VR^

2 3
možnosti
DB

Několik poznámek k tomuto---velmi pravdivému příspěvku. Skutečně jsme manipulováni jak dobytek před porážkou. Nejrůznější tvrzení lze ale otestovat a většinou se prokáží jako nepravdy, polopravdy--ty jsou nejnebezpečnější--anebo jako vyložené lži.

Američany bych doporučoval rozdělit z tohoto našeho pohledu minimálně na dvě skupiny...jako ostatně všechny existující společnosti---na ty v zámku a ty druhé v podzámčí. Američany znám osobně jako velmi příjemné lidi. Něco jiného je americká vládnoucí elita.....tedy jak ta diskrétní---tedy Rothschildové, Rockefellerové a jim podobní....a pak ta pomocná elita...a to jsou prezidenti a ministři, senátoři a tak podobně.

Co se týká informací v mainstreamu, mohu vás ujistit, že velmi mnoho informací tam je odvysíláno,ale někdy ve dvě nebo ve tři v noci a jen jednou...žádná repríza, anebo v osm ráno. Tedy přesně v těch časech, kdy jistá skupina lidí zcela jistě na TV nekouká. 

USA je možné porovnat z pohledu vládnoucí třídy k antickému Římu, tedy imperiální mocnost, která se také tak chová.

Z hlediska teorie oligopolu podle Schumpetera, je sestava tří až pěti konkurujících podniků, které mají dohromady cca 95% trhu či více, nejstabilnější. Nechce změny.

A to dnes máme v konkurenci států---USA, EU (kdyby se skutečně vymanila z područí USA a založila své vlastní Spojené Státy Evropské, včetně armády atp), třetí taková mocnost v konkurenci je Čína a Rusko, které má také ambice být imperiální mocností. A další by mohla být Indie, ta má ale ještě sama co dohánět.

Mainstream vytváří situace, které jednoduchý člověk zbaští i s navijákem. A pak se ta informace již nese populací systémem  JPP...jedna paní povídala...a nakazí se tím značná část populace. Když se nenakazí všichni, tak se alespoň názorově rozdělí společnost a to je také z pohledu vládnoucí třídy velmi pozitivní..neb....rozděl a panuj.

Toto téma je celkem nekonečné, lze poukazovat na nejrůznější formy projevu téhož.

Takže velmi dobře napsáno.

6 2
možnosti
Foto

mě prostě přijde, že autorka i Vy chce vidět jen půlku pravdy. Že silná Evropa vadí stejně tak tomu Rusku, a že i ono tu jednoznačnou masírku.

3 1
možnosti
Foto

Výstižný článek. Dnes se říká, že zprávy nejsou uměním poskytováním informací, ale editace informací. Zajímavé bylo sledovat mediální propagandu USA, když měla  být zahájena válka v Iráku.  To hned lítali z TV nepohodlní moderátoři  a mediální mínění se masírovalo dle potřeby vlády. 

Zajímavě o problematice ovlivňování mínění mas pojednává britský režisér Curtis v dokumentu Století já.

1 3
možnosti