Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ta spojená slova způsobil program, ne já.

0 0
možnosti

Váženápaní filosofko, přečetl jsem si váš text a ptal se, proč mipřipadá tak děsně nepřehledný? Přečetl jsem ho znovu azjistil to. K obsahu se nevyjadřuji, neboť mě nezaujal. Vy prostěneumíte moc dobře gramatiku. Dal jsem si práci a tady vámpředkládám několik ukázek, proč si to myslím: ...sbírávědomosti kde se dá,... versus ...sbírá vědomosti,kde se dá,... / Pokud se chceme dobrat k tomu, čím bychom si mohlivysvětlit některé jevy v lidské společnosti měli bychom začítv konkrétním čase tak,... versus Pokud se chceme dobrat k tomu, čím bychom si mohli vysvětlitněkteré jevy v lidské společnosti,měli bychom začít v konkrétním čase tak,... / Protože znaljejich smýšlení řekl jim:... versus Protože znal jejich smýšlení,řekl jim:... / ...vymyšlená slova, kterélidstvo používá se vyvíjí přesně tak,... versus ...vymyšlená slova, kterálidstvo používá,se vyvíjejípřesně tak,... / Než mohlo vzniknout slovo musela mu předcházetmyšlenka. versus Než mohlo vzniknout slovo,musela mu předcházet myšlenka. / ...pokud člověk slovo slyší avěří mu není to totéž, jako když slovo slyší... versus ...pokud člověk slovo slyší a věří mu,není to totéž, jako když slovo slyší... / ...tyto podobenstvío polích a dobrém semenu... versus ...tatopodobenství o polích a dobrém semenu... / ...prodávšechno co má... versus ...prodávšechno,co má... / ...aco je dobré vyberou do nádob... versus ...aco je dobré,vyberoudo nádob... / ...a co je špatné vyhazují ven... versus ...a co je špatné,vyhazují ven... / Tyto a jiné podobenství jsou... versus Tatoa jinápodobenství jsou... / V teto chvíli mě to přestalo bavit.

Promiňte.Když mi ale kdokoli předkládá myšlenky tímto stylem, nemohu jejbrát vážně a myslím si o něm své. Nebo jsou to také překlepy? A vzniklo to snad proto, že jste to psala v rychlosti?

1 0
možnosti

Nu, dovolím si drobnou radu: bylo by lépe text přejmenovat, například na: 1. část - Několik ukázek myšlení z biblických textů

0 0
možnosti