Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Imperialismus je slovo, cosi jako terminus technicus v politice. Že ho bývalý režim šoupal i do salámu, není chyba slova. Imperialismus je nejen fyzické, ale i vlivové rozšiřování velmocenských zájmů. A velmoci zájmy mají a musí si je hájit a utvrzovat, jinak by nebyly velmocemi a druzí by je spolkli. To je popsání stavu.

1 0
možnosti
BK

R^, moc Vás zdravím;-)

0 0
možnosti
Foto

U takovýchto blogů, nevím proč, mi okamžitě vytane na mysli myšlenka, jestli to autor(ka) píše za peníze či z čirého entuziasmu. ;-D

5 1
možnosti
Foto

J88a97k14u59b 60R83o46t70h

19. 4. 2017 11:02

Nu, pane kolego, asi za peníze. Páč se netají s tím, že jde o upravený článek, který byl určen původně pro publikování jinde. Zřejmě na Aeronetu, kde paní Drunecká/Dryová/Pozorovatelka obvykle publikuje.:-/

2 1
možnosti
Foto

Imperialistická expanze, imperialistický scénář, imprialistické velmoci.....Myslel jsem,že agitační brožurky z dob našeho mládí už nikdo nečte. Zkuste zapřemýšlet, proč " "velká země s obrovským potenciálem na všech frontách svého bytí" není schopna vyrobit ani pořádné boty .

6 0
možnosti
Foto

A proč teda Rusko vyhrožuje Norsku, které modernizuje protiraketovou obranu a označuje tento norský krok za agresi?

Jestli chcete jedním slovem říct, jakou Evropu chce Rusko, tak ovládnutou.

6 0
možnosti
VK

Máte dávno jiný názor. Kromě spojence Stalina, Hitlera, do Ruska v novodobých dějinách nikdo nevlezl. Rus se rozlézal jako šváb a dělá to dodnes. Imho autorko, proč Rus pro tu silnou Evropu financuje v zahraničí propagandistické weby a podporuje finančně užitečné idioty a svoje kolaboranty?:-P

5 1
možnosti
Foto

Kopřivo, vy jste přesně ten příklad, kdy mozek pracuje jen na jedné vlně. Až se mi vtírá myšlenka, jestli za tím jménem není naprogramovaný odpovídač.

1 0
možnosti
Foto

Kam se podívám, samej imperialista ;-D ... a co tím blogem jako autorka chtěla říct???

6 0
možnosti
MS

Aby jste si opucoval holínky.Půjdem sbírat mandelinky.

1 0
možnosti
  • Počet článků 264
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 777x
Minulost píše budoucnost.

 

Hle, člověče, máš bibli uč se, anebo se ji můžeš zříci zcela, přece zůstanu v tvé mysli spící, když mysl vládne zbytku těla, bláznův smích nad moudrými, blízko k srdci láska po ní žal, pasáček s ovcemi zbloudilými mezi vlky pase je dál.

 

Nuda bohatých spěje ke zločinu stejně jako bída chudých.

 

Netrap se lidmi ze své minulosti, je důvod proč se nedostali do tvé budoucnosti.

 

Stoupej tak vysoko aby, až budeš padat, uměl si i plachtit.

 

Kdo vede lidstvo ústy svými a mé myšlenky za své pokládá, ten není hoden očisty, jen špíny, ten schází tak, jak s čím nakládá.

 

Kde nestačí filosofie, jsou potřeba důtky.

                                  -ed-