Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Pokud máte na mysli tuto anketu http://jdem.cz/b99uk9 , byly to jen reakce dotazovaných politiků na výroky generála Petra Pavla. A zatímco premiér Sobotka, ministři Babiš, Zaorálek a Stropnický se připokakaně nevyjádřili vůbec, poslankyně Langšádlová řekla jasně, že každý členský stát NATO by měl být bráněn i za cenu jaderného konfliktu. Je důležité, aby to Rusko vědělo. Není horší alternativa, než že by NATO připustilo, že Rusku ustoupí kvůli hrozbě jaderného konfliktu.

4 2
možnosti
Foto

Nejlépe to zřejmě v tom článku zhodnotil pan Kalousek:

„Pátý článek Washingtonské smlouvy zavazuje!! všechny členské státy NATO, aby v případě napadení jakéhokoli člena přispěchaly na pomoc, jako by byly napadeny ony samy. Bez dodržování smlouvy by žádný obranný pakt neměl smysl. Proto ta vaše otázka nutně musí znít jinak, než jak jste ji položil. Měla by znít: ‚Skutečně by chtěl prezident Putin riskovat ozbrojený konflikt s NATO kvůli Pobaltí?‘ !!On si musí být vědom, že by nenapadl jenom Pobaltí, ale celé NATO,“ řekl redakci první místopředseda TOP 09 a šéf jejího poslaneckého klubu Miroslav Kalousek.

http://www.parlamentnilisty.cz/politika/poslanecka-snemovna/Nedelame-si-srandu-Ptali-jsme-se-politiku-zda-by-mela-jit-CR-do-jaderne-valky-proti-Rusku-jak-o-tom-hovoril-general-Pavel-Zde-jsou-odpovedi-377187

3 0
možnosti
MS

Jadernými zbraněmi tady straší především Putin. :-/

4 4
možnosti
Foto

Dobře jste vystihla podstatu věci. Karma R^

Zajímavé, že ti, kteří se nejvíce ohánějí západní demokracií, jsou ve skutečnosti nejagresivnější jedinci toužící po válce s Ruskem.

Jejich zatemněná nenávist vůči Rusku je varující.

Ale takový je i Cameron, který by měl být posazený do jedné řady s válečnými zločinci a souzený za vojenské napadení Libye a desetitisíce mrtvých, miliony uprchlíků a zcela rozvrácený stát.

5 6
možnosti
VS

A už jste ho volala?! Pokud ne, tak to zkuste.:-P

2 2
možnosti
Foto

Co třeba nějaký odkaz na to co opravdu řekla paní Langšádlová?

6 5
možnosti
Foto

A řekla něco jiného?

4 1
možnosti
JL

Nenávistné výroky jsem nezaznamenal, asi že jsem nečetl komentáře na internetu. Pokud bruselští politici jsou naštvaní na Brity, dá se to pochopit - zmizí jim totiž britské dotace, a ty jsou vysoké a také z nich dostávají své platy, platí své asistentky, milenky, své kanceláře a kochají se svou výjimečností. To naštve!!! Tím spíše že se už ozvali třeba Švédové a Holanďani, že by vystoupili - a ti také unii dotují.

5 0
možnosti
LG

Ani nemusejí volat po válce, stačí si všimnout, kolik z těch blahosklonných sluníčkových europolitiků najednou začíná reálně uvažovat o tom, že by se mělo Británii mstít v podobě různých zbytečných sankcí a omezení. Kolik z nich teď hledá jakoukoli příležitost a skulinku, jak jim ten odchod náležitě osolit. Zrádcům... Hezky se odkopávají...Rv

11 2
možnosti
JB

J69a51n 66B66u49r60d29a

25. 6. 2016 3:02

A proč by měli Británii aktivně odpouštět sankce a omezení? Aby se i další země, zajíkajíce se svoji iluzorní - do jisté míry na rozdíl od Británie - důležitostí, pokoušely dělat referenda, protože to anti-EU partajím přinese politické body? Proč by to EU dělala?

2 6
možnosti
Foto

To je tak, když se nechají rozevírat sociální nůžky a zapomíná se, že úroveň blahobytu je určena úrovni blahobytu toho nejchudšího.

1 0
možnosti