Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MR

M77i94l93a35n 26R45a60d44e88k

16. 6. 2016 20:30

vetsinou s vama nesouhlasim, ale tentokrat mate pravdu, je snadnejsi z nej udelat uchyla co se vyporadaval se svoji sexualitou nez islamistu s vymytym mozkem.

Ale tezko se to obhajuje, on totiz planoval vystrilet take Disney World, manzelka o tom vedela a nic nenahlasila.

A v Disney World asi nebude moc gayu, spise rodiny

0 0
možnosti
Foto

kdyby hlasitě a v houfu nebzučeli, tak by je neplácnul. Sám dost dobře nechápu, proč se jiné sexuální úchylky trestají a homosexualita vynáší, když obě jsou ze stejného soudku, byť s rozdílným zaměřením.

2 1
možnosti
Foto

Tak, já si myslím, že spíš gay byl a byla to pro něj muka.

0 1
možnosti
ED

E23v21a 72D36r42e38y10o84v47á

16. 6. 2016 16:10

Já Vám musím něco prozradit ;-), ústřední myšlenkou mého článku ani tak není, jestli byl ten týpek gay nebo ne :-), rozeberte si v hlavě "neomarxistický sociokulturní stereotyp" - mno, kdo tohle napíše, tak vůbec nemá páru o tom, co píše, protože Marx byl teoretický revoluční ekonom a veškerý zápas o který šlo v Marxově podání, byl zápas buržoazie a proletariátu, šlo o dominantní růst průmyslu a vykořisťování, tudíž v dnešním jazyce přeloženo, nadnárodní korporace vysávají vše okolo, tudíž opět vykořisťují zbytek.. Marx se nezabýval žádným sociokulturním stereotypem, jak Vám někteří valí do hlav, byl to revoluční ekonom nikoliv multikulturní inženýr ;-D, se omlouvám, ale mě to šíleně pobavilo, víte..mno, takže už tomu mému článku určo líp porozumíte, jestli ne, ještě Vám k tomu dám nějaký indície :-) -ed-

0 0
možnosti