Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Mila autorko, velice si vas za projeveni vasich nazoru vazim. Drobne nepresnosti blogu neubiraji na pravdivosti a realnosti. Po pravde me desi ti trolove, kterym je doprano zde publikovat a kteri se zde vyjadruji - protoze ti ostatni s vetsinovym nazorem byli jiz demokraticky odstraneni a umlceni... takze zde nate jen "prolustrovane" a vetsinou i hoborovane prispevky - nikoliv objektivni realitu :)

0 4
možnosti
Foto

Jste v poradku?? .. odstraneni .. umlceni .. honorovane prispevky .. ????? ... Mila pani, chapu, ze nekdo ma "svuj" nazor a ze ho prezentuje, ale vase tlachy timto smerem jsou tak trochu tragikomicke. Snazite sama sebe o cemsi presvedcit a mate tak trochu stesti, ze generalizujete. Jinak by z vas totiz byl lhar na entou ... Zkuste byt konkretni, dolozte, ze je nekdo honorovan, ze byl nekdo odstranen a umlcen .. dokonce podle vas vetsina :-D .... je mi lidi jako vy celkem lito 8-o:-/

6 1
možnosti
Foto

A co kdyby KLDR poskytla svým občanům alespoň polovinu politických a ekonomických svobod, které mají Američané? To by nešlo?

A taky by mě zajímalo srovnání jak se k "odpůrcům svého světonázoru" chová americký versus severokorejský režim. Když vidím ty pochody třeba nácků v USA, tak by mě zajímalo zda znáte nějaké obdobné pochody antikomunistů z KLDR.

4 1
možnosti
JV

Předkládat racionální argumenty tam, kde vládne demagogie, je ztrátou času, pane Řeháčku :-)

5 0
možnosti
PL

Ten váš článek je taková Zieglerovština, akorát v opačným gardu, prostě vidíte věci černé nebo bílé

4 0
možnosti
OZ

Jedno se vám proruským levičákům musí přiznat, lhát umíte a s touto "dovedností" se snad rodíteRv

3 0
možnosti
PB

Málokdy se vidí takový soubor lží, demagogií a naprosté nevědomosti. Vy, paní autorko, z tématu o kterém píšete, nevíte naprosto nic. Ovšem nebojíte se to veřejně prezentovat. Vy neznáte historická fakta o počtu indiánů, kolik jich bylo, jejich úbytky, kdo je decimoval (byli to Evropané), vy nevíte např, že Japonsko mělo obdrželo 12 výzev ke kapitulaci a že Hirošima byla varována před shozením A bomb, možná vás taky udiví, že v obklíčeném Berlíně v době, kdy Německo už nikde neválčilo a prakticky bylo dawn, padlo při jeho dobývání 250 000 - 300 000 lidí, převážně civilistů (malé srovnání s Hirošimou), že Japonci měli v arzenálu radioaktivní prach (byly zadrženy dvě ponorky s tímto nákladem), který hodlalo rozprašovat nad městy atd.

Psát o každém vašem chybné kroku by bylo jako popisovat kroky stepu.

Mimochodem, v zadluženosti před USA je nejméně 10 vyspělých států, z toho také mnohé evropské.

9 0
možnosti
Foto

A takhle to dopadne, když forma totálně převálcuje obsah ;-D. Jako teda v něčem máte pravdu, ale bohužel tahleta výstřední, expresivní (i když uznávám, že podmanivá) forma obsah článku dost devastuje. A fanatizuje.

4 0
možnosti
PK

Mně je jenom divné, i když tehdejší prezident vražedné mašinérie nazývané USA, Harry S. Truman byl informován co A bomba v použití je za nelidský zločin, že jeho cynizmus přehlušil alespoň běžné svědomí kteréhokoliv člověka a když mu došlo podepsáním použití A bomby co způsobil, že se jako alespoň trochu slušný člověk, nezastřelil. Radši nechal jednorázově zaživa uškvařit kolem 200.000 Japonců, aby předešel Rusko, (SSSR), kterému by se v té době Japonci již rádi vzdali.

2 12
možnosti
LW

On i konvenčně položený koberec např. na Tokyo, dokázal způsobit srovnatelné ztráty na životech. Jen je zajímavé, proč tedy Sověti pokračovali ještě několik týdnů v útoku po kapitulaci Japonska. Nějak mi pak v tom Vašem tvrzení nesedí logika o tom vzdávání Sovětům a úspoře životů.

9 0
možnosti
VK

Jsem rád, že dá redakce něco podobného občas do titulky. Někteří se neudrží a odkopou se.;-D:-(

9 0
možnosti