Svoboda slova

Pořád se naivně domníváte, že tu ještě jde o nějakou svobodu slova? Pořád si myslíte, že nás naše sdělovací prostředky "informují"? Nechci vám brát iluze.. Jste jen kvalitně manipulováni....

Jsem upovídaná a ráda se s lidmi bavím svým stylem. No, ale asi jsem nevychovaná a naprosto nepřijatelná, protože mé příspěvky admini rádi mažou, čímž mě potrestají. Jsem už pár let velká holka, takže se nevztekám a ani neroním slzy, jen se usměji a přemýšlím o myšlenkových či jiných pochodech člověka, kterému má glosa vadila až tak, že si ji dal práci smazat se všemi důsledky. Možná byl za svou aktivitu i pochválen, kdo ví?

Podělím se o poslední smazané příspěvky, udělejte si sami názor na to, jaké důvody ke smazání ovladatel této platformy asi měl:

Níže najdete příspěvky, které jsme vám smazali. Důvod smazání najdete pod příspěvkem. V případě nejasností si přečtěte článek Deset hlavních důvodů, proč mažeme příspěvky.

Smazané příspěvky

6. dubna 2016 20:11 -
Důvod smazání: Příspěvek nepatří do slušné a kultivované diskuse.

26. března 2016 0:40 -
Důvod smazání: Příspěvek nepatří do slušné a kultivované diskuse.

Mimo téma

11. dubna 2016 23:24 -
Důvod smazání: Příspěvek je mimo téma článku.

6. dubna 2016 22:33 -
Důvod smazání: Příspěvek je mimo téma článku.

Neumim to jmeno napsat, pouziji cesky prepis - Pes Čínský, co slysi na Tumáš - autorko, super, pravdivé a objektivní- leč šlápla jste do teplého - jde o chráněného oblíbence propagandy a nepřátel našeho lidu. Takove voly museji opatrovat jako ohrozeny druh, jelikoz druheho takoveho blba jen tak neobjevi ani profesionalni slidič.. Drzim vam pesti - nedejte se, mate zdrave mysleni :)

3. května 2016 21:48 -
Důvod smazání: Příspěvek nepatří do slušné a kultivované diskuse.

Má odpověď: Milý adminové, na takového blba, jako je ten Pes čínský, je toto přeslušnělý text. Pokud byste svou práci dělali poctivě, tak jste ho museli smazat i s ponožkami, aby po sobě nezanechal pachuť těch nesmyslů, kterými v naší společnosti jen čeří vodu a otravuje ovzduší.

 

Pozorně jsem si přečetla důvody bohů adminů a chtěla je vnímat, tolerovat a poučit se - ale bohužel, jediné co jsem si z toho vzala bylo, že se mám podřídit a dát si bacha, protože někteří blogeři typu  toho čínského psa (Pesčinský Tomášek) a učitelky, která se s dětskou přihlouplostí opírá do pana prezidenta - jsou nedotknutelní a žádaní na rozdíl od...

 

Nemusím přemýšlet proč, já to vím. Nejde o svobodu slova, jde o další level probíhající propagandy.. Přesto vám chci na chvíli napsat, že ten čínský pes, tedy pes čínský - u nás doma funguje lépe než strašidlo.. on nic jiným totiž není. A ta učitelka - doufám, že nikdy nebude mít možnost páchat škody na mých dětech a vnoučatech... možná jsem také naivní, ona není sama, je jen jedním z mnoha produktů této doby. A co teď  s tím, hm? Když jsme sami dopustili, aby se tu takoví "učitelé" našich dětí vylíhli?

 

 

 

Autor: Dagmar Drobná Kubalík | středa 27.4.2016 21:24 | karma článku: 42,79 | přečteno: 2206x