Nevěděla, že je těhotná, dítě zabila... (výklad karet)

Když si s některými myšlenkami nevím rady, když mi hlavou jde spousta variant řešení a možností - zeptám se karet, jak to vidí ony. Ony vždy odpoví........

          Děkuji všem za tu mohutnou vlnu energie, kterou jste vyvolali všude kolem nás svým zájmem o případ matky, vražedkyně. Ano, vražedkyně, protože zde nikdo nepochybuje o vině té ženy, která byla odsouzena.

          Vaše energie byla a je všude téměř hmatatelná a tak mi nedalo na danou situaci vyložit ráno v kuchyňce tarotové karty.  V takovém energetickém poli bývá totiž výpověď karet zásadní. Vím, že se zase budete rozčilovat, klepat si na hlavu a všelijak oduševněle se usmívat - klidně dělejte i jiné věci, máme demokracii - a já budu dál žít svůj tarot.

          Pokud ale chcete, zkuste se nad rozložením karet zamyslet a jen je vnímejte, nemusíte je nijak zvlášť znát, jen zkuste z nich mít nějaký pocit:

 

          Na kartách je děsivé, že je v nich smrt a to od samého začátku - jako by tu paní něco ovládalo, jako by právě tuhle cestu si měla projít. Jako by to byl její osud. Leč v kartách je, že vůbec není (či nebyla) špatná matka.. Není tam ani žádný muž, jako by byla na vše sama. Je tam katastrofa a až po ní ty špatné myšlenky - není tam, že by se dopodrobna připravovala k vraždě svého dítěte. Ona spíš o všem střízlivě přemýšlela a ty své myšlenky neuměla řešit, měla nereálná očekávání. Rozhodnutí pak přišlo jako rána z čistého nebe a ona se z toho nyní nemůže vzpamatovat - a podle karet se ani nikdy nevzpamatuje.

          Výklad karet je zajímavý i počtem trumfových karet velkých arkán. Ukazuje to špatné v kombinaci s dobrým a na to, že karty k případu vypovídat chtějí. Paní není podle karet necitlivá, zvláště ne ke svým dětem. Máma dovede vychovat 17 dětí, proč by ona nezvládla třetí.. Ona jen měla něco jinak nastavené v hlavě..  Bum bác, nehoda.. pak teprve jí to vše začalo docházet.

           Určitě si za svůj čin zaslouží trest, o tom není pochyb. Je jen otázka, zda právě takto vysoký. Zda vůbec za podobné činy náležejí takto vysoké tresty? I v přírodě občas samice zabije své mládě.. Ale my lidé žijeme podle svých pravidel a zákon v řeči paragrafů určuje takovýto trest - o tom nechci polemizovat, věřím, že soudní úředník postupoval přesně v dikci daného zákona.

          Ale jako člověk o tom přemýšlím - 17 let života.... pro někoho, kdo stejně nejvíc potrestal již sám sebe...  i v kartách  je ten její karmický trest vidět.. a to je trest nad všechny tresty lidských zákonů.. Ale soudce v zákonících nemá nic o karmě napsáno...

 

     

     

 

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Dagmar Drobná Kubalík | pátek 28.8.2015 10:31 | karma článku: 8,97 | přečteno: 922x