Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

hezký zajímavý, ale pro mě je golf sport s největší koncentrací snobů.

1 0
možnosti
Foto

Nesmíte rovnou myslet na Karlštejn či Hlubokou, tam byste snoby ve větším počtu potkat mohl. I když dnes se už tolik nakradenými miliony pyšnit nemohou, když vidí jaké opletačky má Rath, jak dopadnul Janoušek či Gros a jak sekýrujou Rittiga. Je to hezký sport. Golfista při něm nachodí spoustu km, poničí si řádně tělo, většinou se rozladí a jen výjimečně rozradostní. A když ve flajtu chytne snoba? Může ho použít jako předmět psychologického průzkumu.:-)

0 0
možnosti
Foto

R^Dášo, zajímavé i pro negolfistu. Děkuji, a dobrou! Za deště se dobře usíná.R^

0 0
možnosti
Foto

Kde se tu bereš, Horste? Ze mě by golfisti dnes měli radost - jak jsem jim tam šmajdala po greenu v lodičkách na jehlách... ;-) - ale bylo to fajn šmajdání v dešti...R^ Díky za návštěvu.. :-)

0 0
možnosti
Foto

ty roughy tam jsou také vysoké. Na golfu se mi líbí, že na rozdíl od jiných sportů nenutí ke zlomyslnostem vůči soupeřům. Jediným zlomyslníkem je v golfu architekt hřiště a greenkeeper.

0 0
možnosti
Foto

Děkuji za komentář. K tomu jen mohu dodat, že architekta měli v Dříteči úžasného, s velkými zkušenostmi a přijde mi, že to tam vymyslel s velkou dávkou intuice a životní zkušenosti. Vždyť to je také Ausie! :) Té "zlomyslnosti" (myšleno v dobrém), tam asi z jeho strany bylo dost, když jsem to tam dnes viděla :) Ale jinak - zelená nádhera, nemá to chybu (snad jen nemuselo pršet..) R^:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 62
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4961x
dayen@seznam.cz