Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RP

Hezky zachycena atmosfera Tel  Avivu.R^

0 0
možnosti
Foto

Dagmaro, jsem malinko smutný, že se Ti nepovedlo BLEJSKNOUT mého oblíbeného spisovatele maďarského původu Ephraima Kishona. Omlouvá Tě to, že možná v té době už nežil. Ale teď tady máš aspoň vzácného hosta pana Vladimíra Kroupu. Oběma VÁM přeji jen takový HIC, jaký vám vyhovuje!:-):-)

0 0
možnosti
Foto

Pan Kroupa je tuším z Prahy a tam mají voluntaristické názory a vidění světa ;-) My z dědiny zase plánujeme nějaký další úlety mimo realitu.. :-P:-)

1 0
možnosti
Foto

Omlouvám se, jen jsem chtěla říci, že "správné úhly pohledu" dám raději do jiných blogů.. tento je tak nějak "jiný" :-) - a proč ne? Patří to k životu..

1 0
možnosti
Foto

Jasně, když pojedete s cestovkou, tak před vámi zůstane utajeno staré trubkové lešení, mimochodem v mnoha našich městech stále používané, neuvidíte jediný krámek s veteší, staré uličky si budete muset jen domýšlet, a už vůbec neuvidíte pláž z toho správného úhlu...;-D Někdy přemýšlím nad tím, proč si to děláte...8-o

1 0
možnosti
Foto

"správný úhel" - to dám jinam, hm? :)  Život je krásný, když se umíme dívat z mnoha úhlů pohledu - a hlavně, když si ty "úhly pohledů" umíme vychutnat.. ;-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 62
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4961x
dayen@seznam.cz