Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DT

Kubalíková, každým mazáním už existujících blogů s diskuzí - porušujete kodex blogera. Víte o tom?  

Fakt se nedovedete chovat jako normální bloger? 

Adminům je to nejspíš jedno, zas až tak důležitá nejste, aby si vás všimli, takže vám to prochází. Prorokuju vám ale, že až si všimnou - zmizí i zbytek vašich  blogů. ;-)

0 0
možnosti
Foto

....a článek je zase ve virtuálním propadlišti...;-D;-D

0 0
možnosti
PK

P67a72v94e33l 50K54u74l74a

2. 9. 2015 19:56

Tak aby to bylo úplné, tak si dovolím přidat link na diskusi pod tím původním článkem, který jste někam zašila, aby bylo vidět, jakým způsobem jsem vás k tomu donutil :-)

http://blog2.idnes.cz/diskuse.aspx?iddiskuse=A150901_475061_blogidnes

1 1
možnosti
Foto

Pane Kula, a nejste trochu více sebevědomý? Kdybyste mě znal, tak byste věděl, že většinu svých blogů vždy smažu a nebo přesunu jinam, co tam zase objevujete za čtvrtou světovou válku ?? :)

A ještě jedna drobnost - já ty diskuse většinou ani nedočítám, protože už to pro mě nemá cenu, už jsem zase myšlenkami u jiných témat, takže ani většinou nevím, pokud si tam pak někdo něco dopíše... dá se bez toho docela dobře žít a autoři příspěvků mají aspoň pocit, že mají navrch - nechávám je při tom.. :)

Neříkejte, že jsem vám nešla z hlavy a tak jste kvůli mé maličkosti prolézal net a vaše mozkové závity se žhavily..  a možná i přežhavily - nevím, nevím, kam míříte, ale budiž vám to přáno.. :) 

Vždy se nestačím divit, co za hlouposti dovede lidi zaměstnávat.. Ale pokud jste v důchodu - tak chápu, že nějak ten čas trávit potřebujete :-)

0 0
možnosti
Foto

Tak se dívám paní autorko, že se Vám zde sešla pěkná parta.

Hrají si na úžasně seriozní slušňáky, ale  ve skutečnosti, kam se na ně hrabe vyhlášená pavlač...

2 0
možnosti
Foto

Známá parta, co ráda šikanuje...

2 0
možnosti
Foto

Ono se obecně docela špatně v některých médiích hledají informace na téma "Zeman", které by se nepokoušely manipulovat  něčím, čemu se občas říká "veřejné mínění" :) Má to svou logiku, válka mezi nimi a Zemanem byla vyhlášena již před volbami prezidenta :) R^

1 0
možnosti
PK

P44a38v79e98l 33K91u55l31a

2. 9. 2015 11:20

a vyhlásil ji Zeman :-)

3 2
možnosti
MV

Pardon, ale o cem to tu je? O tom, ze se Zeman poti, protoze je starej? A nekdo (asi Kalousek) v souvislosti s pocenim Zemana zduraznil jeho nemoci, o kterych Zeman mluvi verejne? A vy jste pak musela se svym blogem sachovat a premistovat ho z mista na misto? No do pr...., tohle je fakt tema pro bloga a navic jeho reedici? JESTE ZE TY HORKA SKONCILY!

1 1
možnosti
MS

Zeman mluví veřejně o tom, že má prostatu jako panic. :-P

0 1
možnosti
DT

Zaujalo mne to vysvětlení. Jsme tu na webu, který je  přilípnutý ke "zprávám". Půlka blogerů řeší jedny a ty samé věci - a vy se stydíte, že jste někomu vyfoukla téma? Pominu skutečnost, že komentujete bulvární zprávu o pěti řádcích - nebyla tam spíš jiná motivace? 

Už jste mu vyložila karty? Zemanovi myslím...

1 1
možnosti
Foto

Mám mu vyložit karty? Já jen, že mám nyní spoustu objednávek v mailu, tak by musel chvíli počkat....

0 0
možnosti
PK

Jsem rád, že mám takový vliv, že i má nevinná poznámka vás přiměje k tak rázné reakci. (Budu to muset ukázat manželce:-)). Jinak si myslím, že po dvou předchozích ódách na našeho lžiprezidenta jste se při té třetí už sama cítila trapně, tak jste to využila

5 1
možnosti
Foto

.. někdy ty nevinné poznámky mají takové dopady, že bychom se všichni  divili..

Vaši paní pozdravuji a co se týká mých dvou článků, které vás zaujaly - je na nich velice zajímavá jedna věc, a to hodnocení. Ono totiž nevypovídá o kvalitě těch článků. Vypovídá o tom, že je kolem nás poměrně dost lidí, co to cítí aspoň trochu jako já, jenom jsou na rozdíl ode mě soudní a nejdou s tím na veřejnost, protože jim nestojí vydávat energii na obhajobu svých postojů. Takže pro mě ty články byly o úžasném poznání toho, co je skutečně uvnitř lidí kolem mě.. A úžasně mě nabily energií, kterou vydávám na psaní takovýchto komentářů.. (které bych si raději odpustila a s autorem v klidu vypila kávu při příjemném rozhovoru).

DDK

0 0
možnosti
Foto

Takže máme viníka. Doufám, že pan Kula tím bude potěšen.Rv

3 1
možnosti
Foto

Paní Majová, celkem mě potěšíte, když budete mluvit a psát sama za sebe a nebudete ze sebe dělat mluvčí - to se již mnohým nevyplatilo.. Pokud jste i vy postrádala můj blog, měla jste možnost se ozvat stejně jako paní Tenzler - nenapadlo mě, že po něm bude taková sháňka.. ;-)

1 2
možnosti
DB

To už tak jen je...Pan Kalousek prostě dělá jen to, o čem si myslí, že se to dobře naučil...mlátí lidi na chodníku, lže o dotacích řepkového oleje, a když se prostě nic jiného momentálně neděje, do čeho by mohl rýpnout, hraje si na policii správného chování....on nikdy jiný nebude....

Starého psa novým kouskům nenaučíš.....

2 1
možnosti
Foto

.. nikdy si na to chování a jednání nezvyknu... Díky.. :-)

0 2
možnosti
  • Počet článků 62
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4961x
dayen@seznam.cz