Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
R

Robin77

5. 2. 2009 11:00
Nelze spoléhat jenom na strukturální fondy

neboť hospodářská situace ČR zpomaluje příliš rychle, proto je nutné stimuluvat ekonomiku co nejdříve prostřednictvím fiskálního balíčku i za cenu dočasně zvýšeného deficitu státního rozpočtu. Optimalizace procesů pro získání strukturálních fondů je jistě přínosná činnost, ale je důležité ji uskutečnit, nikoliv o ni jen hovořit. Tak se čiňte, neboť jsem voličem ODS.:-)

0 0
možnosti
I

IJNovak

5. 2. 2009 8:03
Přednost čerpání pro vodohospodářská díla

VODA je nejcenější surovina pro život a přenos energií, proto její ochraně v středoevropské zemi, kde veškerá voda se získává zadržením klimatických srážek (dnes velmi rozkolísaných), musí být věnována mimořádná pozornost a péče!!!

 Doposud se tak bohužel neděje! Doufám, že EU napraví postoj nevzdělané české státní správy s přehnaným protispolečenským vlivem SZ

0 0
možnosti
I

IJNovak

5. 2. 2009 8:14
Re: Přednost čerpání pro vodohospodářská díla

Řešení: vybudování 5 000 VD retenčních rybníků s kapacitou zadržení přívalových srážek na celé povodí každého toku je moudré společenské dílo, zlepšující vodohospodářské poměry v krajině, má náležitou podporu a bezproblémové financování EU fondů! 5000 x 50=250 000 prac.míst v době hospodářské krize je státnický postup na úrovni - ne kecy o daních v NERVech!!! Jak jednoduché!!! SZ buď přesvědčit nebo potrestat dle §179 t.z.č.140/1961 Sb.zvyšování Obecného ohrožení plynoucí z povodní i sucha (klimatické externality) !!! Dodnes se nezměnil přístup SZ i jiných činitelů!!!

0 0
možnosti