Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

nyny.

22. 1. 2009 14:43
souhlasím

Navíc mne nevýslovně vadí, že informacím o jeho stavu nelze uniknout. Slyším Havel a vidím vnitřnosti, za dob, kdy byl prezidentem a a já jezdila po služebních cestách, jsem dennodenně u snídaně v restauracích hotelů, kde běželo rádio, poslouchala nechutné podrobnosti o jeho střevech a plicích. Je to nevkusné a nechápu, že to ani jemu nevadí.Jinak ať ho léčí třeba konzilium světového výkvětu, ale nemusím slyšet nechutnosti.

0 0
možnosti

Ondřej Měšťák

21. 1. 2009 17:22
Elity

Mohl byste svoji energii vydat např. na propagaci větších příspěvků kuřáků do zdravotního pojištění.

1. ve společnosti existuje něco jako elity - lidé, kteří často dostanou  lepší maso u řezníka;-), možná i lepší péči u lékaře. Jestli je to dobře, nebo špatně - to je otázka. Osobně jsem tomu u prezidenta Havla rád.

2. velká konzilia se dělají i u "normálních" pacientů pokud je to potřeba. Rozdíly nejsou velké, pokud ano - viz. můj článek ;-) http://mestak.blog.idnes.cz/

0 0
možnosti

A zas ten sedlák Čupera

21. 1. 2009 10:20
Havla nemusím, ani za jeho

"lidskost" ani za jeho politické činy, ale na druhou stranu, je snad jasné, že doktoři budou mít jiný přístup k mé osobě a osobě Havla, nebo jiné "důležité" osoby..tak to prostě na světě chodí a nikdo to nezmění a jen tak nesmyslně křičet proti tomu, je dle mě zbytečný výdej energie ;-)

0 0
možnosti

cestra

21. 1. 2009 9:09
Přesně tak!!

Karma.

0 0
možnosti
  • Počet článků 149
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2314x
motto:"Buďte realisté, žádejte nemožné“
Herbert Marcuse
Veškeré mé konání je ovlivňováno touto myšlenkou.

Seznam rubrik

Oblíbené stránky