Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Schwarzenbergovi nepřály ani Baudyšovy hvězdy

Přímé volby prezidenta oslovily všechny vrstvy občanů. Dělníky, rolníky, pracující inteligenci, nepracující, umělce a dokonce i astrology. Ani ti k volbě nemlčeli. 

Novináři psali komentáře, analýzy a spekulace, umělci se jako vždy angažovali na té správné straně barikády jenom s tím rozdílem oproti totalitnímu režimu, že tentokrát byly ty barikády dvě. Pracující inteligence diskutovala v kavárnách a lepších podnicích, dělníci, rolníci a nepracující v hospodách a mladí všech sociálních skupin horlivě prezentovali své favority na sociálních sítích. Astrologové sestavovali horoskopy po vzoru Keplera nad planetami a hvězdami. Jedním z našich v současnosti nejznámějším astrologem je Antonín Baudyš, ml. nebo Richard Stříbrný.

Podívejme, se jak viděli dvoje poslední volby českého prezidenta.

Volba prezidenta v r. 2003 kdy se utkali ve volbách Václav Klaus a Miloš Zeman jak je viděl astrolog Richard Stříbrný.

 

Ing. Miloš Zeman očima Richarda Stříbrného:

 

V jeho horoskopu se nachází 5. z deseti planet ve vzdušných znameních, což znamená, že se jedná o člověka všestranného, přizpůsobivého a komunikativního. Slunce má v konjunkci s Neptunem ve znamení Vah. Tato konstelace přináší idealistické, spíše levicové zaměření, společenskost a zájem o sociální problémy. Miloš Zeman může mít občas také utopické, těžko realizovatelné vize a tendence nabírat na sebe příliš mnoho aktivit, které pak obtížně zvládá kvůli nedostatku času (Slunce konjunkce Neptun v kvadratuře na Saturna). Jeho intelekt je velmi dobrý, neboť Merkur představitel intelektu je ve znamení Panny v konjunkci s Jupiterem, což dává vědecký, analytický rozum, rychlé reakce a velkou kritičnost. Tato konjunkce ve znamení Panny přijímá disharmonickou vazbu od Urana z Blíženců. Této konstelaci se dají přisoudit sarkastické poznámky a komentáře, které jsou pro Miloše Zemana tak typické. Toto je velmi výrazná konstelace, která dává zrozenci velkou pohotovost, sugestivní přesvědčivost a originálního ducha, který má množství nápadů a nespoutanou fantazii. Slabinou u Miloše Zemana může být ukvapená argumentace, podceňování lidí, kterým to nemyslí stejně rychle jako jemu. Také se může projevit snaha o originalitu za každou cenu. Ze srovnání horoskopu naší republiky s horoskopem Miloše Zemana se dá usoudit na vcelku úspěšné působení ve vysokých státních funkcích (Slunce a Venuše republiky v konjunkci s Venuší M. Zemana).

 

 

Miloš Zeman nebyl zvolen prezidentem.

 

Prof. Ing. Václav Klaus, CSc.

 

V horoskopu Václava Klause se nachází Slunce ve znamení Blíženců v harmonické vazbě na Lunu ve znamení Berana. Toto spojení dává inteligentním, bystrým a zvídavým Blížencům více sebevědomí, ráznosti a rozhodnosti. Saturn v Býku v konjunkci s ascendentem, v sextilu na Marse a v trigonu na Neptuna je velmi silný a dodává zrozenci pevnou vůli, konzervativnost, tvrdošíjnost a fyzickou zdatnost. Uran má stejné vazby, jeho vliv je však odlišný, naznačuje člověka s originálními nápady, nezávislého, nesnášejícího omezení a toužícího po odlišnosti od průměru. Jupiter v Blížencích uprostřed prvního astrologického domu poukazuje na pravděpodobnost životního vzestupu a nadprůměrného úspěchu téměř ve všem do čeho se člověk pustí. Úspěšnost je zde podpořena (Kozoroh v M.C.) mimořádnou pracovitostí (vládce M.C. je Saturn v konjunkci s ascendentem) a velmi dobrým intelektem (Merkur v konjunkci s Venuší ve třetím domě). Tato poslední vazba dává nadprůměrnou paměť, talent na jazyky a zájem o historii. Pozice Slunce ve druhém (finančním) domě, ascendent, Saturn a Uran v Býku činí z Václava Klause člověka, který má mimořádný talent pro ekonomii. Uran v ascendentu mu dává vize do budoucnosti, Slunce v Blížencích nápady a teorie a Saturn u ascendentu je umožní převést do praxe. Velmi zajímavé v této souvislosti je srovnání horoskopu Václava Klause s horoskopem Československa z roku 1918. Vypadá to jako by byl určen osudem, aby změnil ekonomický systém republiky, neboť jsou zde extrémně silné vazby. Rozrušení starých ekonomických struktur (privatizace) způsobila kvadratura Saturna a Urana v horoskopu V. Klause na Urana, Lunu a Saturna ve finančních domech (druhý a osmý) horoskopu republiky. Vytvoření nového systému dává Slunce a Luna V. Klause v mimořádně příznivých aspektech právě na finanční domy horoskopu republikyKaždý člověk má své slabiny. Mars v disharmonických aspektech na Slunce a Neptuna naznačuje možnost přílišného prosazování své vůle, občasnou nadměrnou kritičnost a nediplomatičnost. V zdravotní oblasti se tyto méně příznivé vazby mohou projevit úrazy končetin. Při pohledu na astrologické vlivy v průběhu voleb se dá usoudit na volební úspěch.

 

 

Prof. Ing. Václav Klaus, CSc. byl zvolen prezidentem. 

 

Ing. Miloš Zeman a Karel Schwarzenberg očima Antonína Baudyše ml. Volby 2013.

 

Ing. Miloš Zeman.

 

Nerad připouštím, že astrologické šance Miloše Zemana odpovídají vysokým průzkumům, rýsuje se mu v tomto období naprostý životní předěl, restart a posílení. Že tento muž zastupuje 1.2 milionu voličů, kteří si nepřejí žádnou změnu, kterým vyhovuje korupční atmosféra v naší zemi a kteří už zapomněli, jak moc se korupce u nás rozmohla právě za vlády Miloše Zemana a následně Stanislava Grosse, který měl s řízením vlády a pacifikací svých přátel ministrů citelné problémy, to už asi zapomněli. Miloše považuji za chytrého člověka se zlou myslí, člověka žijícího v režimu vymezování se a obrany. S Milošem Zemanem nás nečeká dohromady nic. Jak by mohlo. 

 

 

Karel Schwarzenberg

Z druhé strany, s Karlem Schwarzenbergem bychom si dle mého názoru už vůbec nepomohli. Stojí za ním dalších 1.2 milionu nemyslících obyvatel, kteří žádnou změnu nechtějí. Karel je sice sympatický pán s charismatem a velkým nadhledem, z druhé strany zcela prostý člověk, stejně jako Miloš. Jeho šest let na zahraničních věcech pokládám za smutnou kapitolu naší zahraniční politiky, s názorem lidu, že Karel sere na lidi i na Česko se ztotožňuji. Nemluvě o tom, že je skutečně primárně nástrojem jiných lidí, jiných zájmových skupin (Bilderberg, zbrojaři, Bakala). Jeho cizí státní občanství, absence škol, němčina jeho paní či obchodní državy z mého hlediska absolutně nejsou na závadu. Mohou být i výhodou. Ale v korupci jel za Václava Havla stejně jako kdokoliv jiný, dokonce nejspíš ještě více než Zeman. Lhát a mlžit dovedou oba stejně: ať uvedu příklad: Miloš k ukradené Mostecké uhelné, Karel k vlezdoprdelistickému hlasování o střelivu s ochuzeným uranem v OSN.

 

Ing. Miloš Zeman byl zvolen v první přímé volbě prezidentem České republiky.

I když žádný z kandidátů druhého kola přímé volby prezidenta v r. 2013 nebyl mým favoritem, budu zvolenému prezidentovi prokazovat korektní úctu jako občan, který ví jak se chovat k nejvyššímu představiteli země, ve které žije a pokládá ji za svoji vlast. 

Zbyšek Dřevojan, Znojmo

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Zbyšek Dřevojan | pátek 15.2.2013 19:26 | karma článku: 17,55 | přečteno: 1503x
  • Další články autora

Zbyšek Dřevojan

Na Zemana platí jedině Zeman

Staré přísloví říká: Na hrubý pytel hrubá záplata. V tomto případě na politického slona v porcelánu platí jedině Zemanovo kladivo na Zemana.

22.1.2014 v 17:56 | Karma: 20,16 | Přečteno: 1078x | Diskuse| Ostatní

Zbyšek Dřevojan

Pour Félicité 2014

Vážení a milí návštěvníci mého blogu. Chtěl bych se s vámi opět po roce podělit se svými dojmy, zkušenostmi, prožitky a myšlenkami, které v uplynulém roce prošly mým životem a mojí myslí i duší.

5.1.2014 v 18:39 | Karma: 10,08 | Přečteno: 536x | Diskuse| Ostatní

Zbyšek Dřevojan

Nejvyššího žalobce Zemana EXKLUZIVNÍ klub

V pátek 6. prosince 2013 vydal mluvčí Nejvyššího soudu ing. Petr Knötig TZ, že NS odmítl dovolání Nejvyššího žalobce Zemana v neprospěch tří policistů ze Znojma.

9.12.2013 v 18:51 | Karma: 13,87 | Přečteno: 640x | Diskuse| Ostatní

Zbyšek Dřevojan

Císař Josef II, jeho reformy, vztah k církvi, státu a lidem

V posledních letech koaliční vlády byli jsme terčem různých reforem i pseudoreforem. Není jistě na škodu hledat poučení v dějinách. Doba Josefa II je přímo ideální.

29.11.2013 v 18:56 | Karma: 25,16 | Přečteno: 4412x | Diskuse| Ostatní

Zbyšek Dřevojan

Dejte Babišovi co je Babišovo a zbytek ostatním.

Volby skončily, karty jsou rozdány a nastává kupčení mezi zvolenými. Hlavní aktéři: ČSSD – vítěz voleb de jure, Babišovo ANO vítěz voleb de fakto. Světla ramp jsou rozsvícena.

22.11.2013 v 18:23 | Karma: 13,96 | Přečteno: 731x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Nahá umělkyně za zvuků techna házela před dětmi hlínou. Už to řeší policie

3. května 2024  10:10,  aktualizováno  13:43

Policie prošetřuje vystoupení, ke kterému došlo na Akademii výtvarných umění (AVU). Umělkyně a...

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

Přes Česko přešly bouřky s krupobitím. Dálnici D1 pokrylo bahno a větve

6. května 2024  15:47,  aktualizováno  7.5

Do Česka přišly přívalové deště, na některých místech padaly i kroupy. Hasiči hlásili desítky...

Německo je otřeseno. Přišel brutální útok na politika, pak následoval další

4. května 2024  17:40,  aktualizováno  21:09

Na lídra kandidátky německé sociální demokracie (SPD) v Sasku do evropských voleb Matthiase Eckeho...

Vyváděla strašné věci. Zahradil označil Jourovou za nejhorší z eurokomisařů

4. května 2024

Premium Když Česko vstoupilo 1. května do Evropské unie, byl tam matador ODS Jan Zahradil kooptován...

Kácíš? Pak sázej či plať. Novela zákona zpřísní podmínky kácení stromů

8. května 2024

Premium Pokuta až milion pro jednotlivce, až dvacet milionů pro firmu. Tedy desetkrát víc než nyní. Takové...

Padlého rudoarmějce oplakali u Rudolfina. Jenže ho zabili sami Sověti

8. května 2024

Seriál Je to snad nejslavnější fotografie z květnového osvobození Prahy a dlouho se věřilo, že Georgij...

Princezna z Kremlu. Touha po diamantech se stala Brežněvově dceři osudnou

8. května 2024

Premium Letos uplynulo 95 let od narození Galiny Leonidovny, dcery sovětského generálního tajemníka Leonida...

U Strakonic se srazilo šest aut. Silnici na Písek zavřeli, zasahoval i vrtulník

7. května 2024  17:49,  aktualizováno  23:02

Na silnici I/4 u Strakonic se stala hromadná nehoda. Podle informací hasičů se srazilo šest aut,...

  • Počet článků 149
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2314x
motto:"Buďte realisté, žádejte nemožné“
Herbert Marcuse
Veškeré mé konání je ovlivňováno touto myšlenkou.

Seznam rubrik

Oblíbené stránky