Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IW

ijwww

19. 8. 2009 21:25
NEJSEM DŘEVOJAN

Blíží se volby, a tak nejrůznější r u d á h o v a d a v rudém stylu soudruha Pararoubka přinášejí nejrůznější zaručené „rudé pravdy“. Protože znám jako málokdo PhDr. Bartoše, mohu tedy uvést, jak se tato „informace“ od skutečnosti liší:

Tuto informaci nepřináší Zbyšek Dřevojan, neboť při sdělení pravdivého jména by riskoval trestní stíhání za úmyslné šíření nepravdy, podobně jako kryptokomunista František Tříska, starosta z rudých Dubňan, který se před pár lety vetřel do hodonínské ODS, aby se pokusil ji mafiánsky ovládnout a za vzorné spolupráce s OV KSČM vyrukoval zákeřně na oblastním sněmu ODS Hodonín s „převratnou zaručenou zprávou“ o tom, že Bartoš lhal v přihlášce do ODS, když v ní uvedl, že nikdy nebyl členem KSČ. Ochotní soudruzi ho pro ten účel vybavili i kopií přihlášky za „kandidáta KSČ“, psanou cizím rukopisem, kterou PhDr. Bartoš vlastnoručně podepsal, aby mohl být KSČ doporučen na druhé vysokoškolské studium (podpis byl z doby, kdy mezi podáním přihlášky za kandidáta

0 0
možnosti
IW

ijwww

19. 8. 2009 21:28
- POKRAČOVÁNÍ

(podpis byl z doby, kdy mezi podáním přihlášky za kandidáta a přijetím za člena KSČ musel podle stanov uplynout nejméně 1 rok zkušební doby). Samozřejmě že pravda vyšla najevo a soudruh Tříska z ODS neslavně s ostudou odešel.

PhDr. Bartoš nejenže má prohlášení tehdejší předsedkyně KSČ na gymnáziu Vlasty Králové jí vlastnoručně podepsané, že nikdy členem KSČ nebyl, ale obdobný nepochybný dokad má z archivu z originální evidence členů z ÚV KSČ.

Tato informace tedy nepochází „z Hodonína od jednoho občana“, ale z rudé předvolební vymývárny soudruha Rudouška Deformoviče Bolšánka.

Pokud by soudruh t.zv. „Zbyšek Dřevojan“ chtěl skutečně vědět, jak se projevoval PhDr. Bartoš kolem roku 1985, tak by mohl a dodnes může mezi strážnickými příznivci rockové hudby spolehlivě zjistit, že velmi aktivně působil v rockové skupině EKS, jejíž skutečný název (exitus komunistické straně) znal jen málokterý její příznivec, stejně jako ne každý (hlavně ne tehdejší bolšánci) věděl, čí skladby od u

0 0
možnosti
E

echo.3

19. 8. 2009 20:35
Člověk nestačí zírat

Äááá,  pan Bartoš rovněž diskvalifikován? Jak se nám jen ti soudruzi dovedou infiltrovat kamkoliv. A v ODS se čistit nebude a nebude! Proč asi? Všechno je to prolezlé šmejdy, že se člověku navaluje.

Vážený pane autore, je to karma.R^

A nějakých pánů Šimoníků si nevšímejte, takoví mohou mít sami máslo na hlavě.

0 0
možnosti
IW

ijwww

19. 8. 2009 21:49
Re: Člověk nestačí zírat

Mohu Vás ujistit, že ODS se čistí průběžně, viz shora například jak se zbavila Třísky. Nedávno pan Topolánek zbavil ODS jeho komplice soudruha Venclíka z Brna! A doufám, že se zbaví postupně i mnohom lépe zavrtaného mafina - Paroubkova rudo-mafiánského pragocentrického komplice svědceného samotným souduhem Klausem - Béma !

0 0
možnosti
RB

rudolfo brauning

19. 8. 2009 18:04
Pane autore

znamena tato tak zavazna, pikantni a temer intimni informace ze tento clovek bude mene a nebo vice neschopnej a zkorumpovanej nez ostatni politici?

A nebo priblizne stejne?

0 0
možnosti
IW

ijwww

19. 8. 2009 23:35
Re: Pane autore

Nejsem bohudík autor, ale moje logika mi velí, že není rudý ten, koho rudí napadají !!!! A že je sousruh Dřevojan rudý až do morku kosti, o tom svědčí jeho další duchaplné blogy ! Asi si tím děda přividělává?

0 0
možnosti

Bronislav Šimoník

19. 8. 2009 17:24
Slyšel jsem

od svých přátel ze Znojemska, že prý za sladkou odměnu v parku osaháváte malá děvčátka. Tato informace mi připadá stejně věrohodná jako ta Vaše o Waltru Bartošovi

0 0
možnosti
  • Počet článků 149
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2314x
motto:"Buďte realisté, žádejte nemožné“
Herbert Marcuse
Veškeré mé konání je ovlivňováno touto myšlenkou.

Seznam rubrik

Oblíbené stránky