Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jarda Homolka

3. 1. 2009 15:56
Špatný odhad - a sebelítost

:-) Jo to Znojmo - vidím tě dvojmo. Zas jeden co chce chudým dávat, když není z čeho :o) A ten patos a zklamání nad špatným "vlastním úsudkem"?  To se Vám asi bude stávat častěji, co tedy navrhujete? Jak byste to udělal vy? Třeba s těmi Rusy;-D

0 0
možnosti

Robert Pospíchal

3. 1. 2009 14:58
???

Těžko ode mne, jako od příznivce pana Topolánka, uslyšíte objektivní názor :-), ale to co píšete, musí znít i pro nezaujatého člověka jako snůška polopravd a výmyslů :-/

0 0
možnosti

MARTAN01

3. 1. 2009 14:08
na falm a

Nevím, opravdu nevím, proč by tvrzení o Topolánkovi byla lež a demagogie. Alespoň ne ze strany autora příspěvku. Píšete, falme, že tehdy (Topolánek) neměl potomka. Ale měl, sice "jen" se svojí zákonnou manželkou. Musel si ale už v té době uvědomit (nemusel, ale mohl) že se stane mediálně vyhledávaným a sledovaným. Tak to je všude ve světě u celebrit, a náš Mirek zajisté nemůže být vyjímkou! Nevím dále, v jaké souvislosti vyčítáte autorovi i jakéhosi Miroslava Zemana, co mu na něm mělo/nemělo vadit. Je to od Vás krapitko švejkovina. Příště víc myslete a míň manipulujte. A nepleťte si hodinky a holínky !

0 0
možnosti

modroneobošáni stop. m.p.

3. 1. 2009 14:32
Re: na falm a

Tak to je fakta a né falmmagorie!!!R^

0 0
možnosti

MARTAN01

3. 1. 2009 12:05
pro Tomáše Fialu

co Čech, to muzikant, co člověk, to názor. Je jiná doba  :-© Jádro pudla asi není v poskládaných fotografiích. Text, pokud chci, si přečtu i kdyby byl rozsypaný po písmenkách. Vy jste dokonce věnoval valnou část svého, jistě drahocenného času, k přepočítání.

A pak že se to nedá číst.

Ty fotky jsou tam, zase podle mého názoru, důležitější, než text. Můžeme polemizovat....A pokud je autor grafik, já ho beru - na rozdíl od Vás !!!!!!!!!!

0 0
možnosti

Tomáš Fiala

3. 1. 2009 12:16
Re: pro Tomáše Fialu

Nic jsem nepřepočítával, s těmi řádky to byla nadsázka. Každý takovýto článek je v podstatě slohové cvičení a to má mít i nějakou úpravu. V textu jsou dokonce místa, kde je jen jedno slovo na řádek!  Docela dobře si umím vybavit reakci naší profesorky češtiny, kdybych jí na gymplu odevzdal jakoukoli kompozici v této úpravě. "Pohodlnost" při čtení MUSÍ být hned po obsahu druhým nedůležitějším záměrem autora jakéhokoli textu.

0 0
možnosti

falm

3. 1. 2009 12:03
Demagogie nebo jen účelová lež?

Vážený, tvrdit o Topolánkovi, že tehdy neměl problémy ani s novináři ani s fotografy, je účlová lež nebo demagigie . vyberte si. Tehdy neměl ani potomka (což neznamená, že jeho zkratkovité jednání omluvám!) a tehdy byl na mediálním začátku. Zkuste žít 5-6 let denně štván smečkou novinářů a fotografů, kteří vám klidne vlezou i na záchod a do postele? Obávám se, že VY byste to nevydržel ani týden.

Mohu si myslet o Topolánkovi jako politikovi cokoliv, mohu se dívat na jeho soukromí všelijak, ale rozhodně se nedivím, když mu ujedou nervy a projevuje se vůči médiím za ty léta všelijak. U Miroslava Zemana Vám to nevadilo?

Příště víc myslete a míň manipulujte. Přesně tohle totiž dělají celá naše média - v tom se jim dokonale vyrovnáte.

0 0
možnosti

modroneobošáni stop. m.p.

3. 1. 2009 14:25
Re: Demagogie nebo jen účelová lež?

Nevím jestli falm netrpí bujnou fantasmagorii, ale vše tomu nasvědčuje! Tak za prvé asi máte na mysli politika Miloše Zemana a za druhé není pravda že Mirek Topolánek má v postely či na záchodě novináře!! Bežte se nechat zkontrolovat!!!Rv

0 0
možnosti

editi

3. 1. 2009 12:01
Autore,

na slova Tomáše moc nedejte. Již v minulosti tady zaznělo, že jeho činnost a spolupráce s STBáckou sebrankou byla na úkor jeho jakoby kamarádu. Práskač se nezapře.;-D;-D;-D;-D

0 0
možnosti

Tomáš Fiala

3. 1. 2009 11:16
Autore

Jestli se něco nedá číst, tak je to Váš článek. Kdybyste čirou náhodou byl zaměstnán jako grafik v nějakém periodiku, tak už tam zaměstnán nejste. Co to je za příšernost, že upořádáte text a fota tak, že se z textu stane neskutečně dlouhá nudle, kde se vejdou dvě slova na řřádek, jichž je zhruba 2500???

0 0
možnosti

lexa2009

3. 1. 2009 10:56
porouchal se nejen Topolánek

slušný článek, sice náročný na pochopení pro čtenáře, ale dobrá grafika, dávám karmu R^

0 0
možnosti

modroneobošáni stop. m.p.

3. 1. 2009 9:17
Pěkný.

Pěkný článek i pěkné fotoR^Karma.

0 0
možnosti
  • Počet článků 149
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2314x
motto:"Buďte realisté, žádejte nemožné“
Herbert Marcuse
Veškeré mé konání je ovlivňováno touto myšlenkou.

Seznam rubrik

Oblíbené stránky