Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

poslední romantik

26. 5. 2012 8:12
Vajíčka majetek neničila ?

Už jsme všichni zapomněli jak si někteří rochnili když socani dostávali na frak vajíčkama? Aspoň nebyli tak hloupí aby žádali potrestání za ničení majetku a náhradu škody. Jistě by nějakou oranžovou Langerovou také našli. Člověk už nemá ani sílu nad naší politickou realitou zvracet. Už pomůžou jenom rákosky a řezat je a řezat. Pokud vím tak tělwsné tresty jsou zakázány na školách.

1 0
možnosti

Pepan11

25. 5. 2012 23:44
Langerova znevazuje rozsudek Vrchniho soudu

Gauner Bakala ma rozsudek potvrzeny Vrchnim soudem, ze je gauner a proto se mu tak muze rikat. Jedna-li nekdo jako gauner, tak to taky je gauner. Pravil soud, a i ta arogantni odesacka to musi respektovat. Patri pred karny senat, je to clenka Justicni mafie.

0 0
možnosti

prbab

25. 5. 2012 21:45
Maloval i za bojácné,

pan Smetana odvedl práci i za mě. Myslím si že půlka nespokojených obyvatel, by k tomu neměla odvahu. Přesto plně

s ním souhlasí. R^R^R^

A paní soudkyně, která by nechránila svoje hnízdo, nebyla ješitná. Ukažte mi takovou osobu.RvRvRv

1 0
možnosti

retkini

25. 5. 2012 22:43
Re: Maloval i za bojácné,

Mohl jsi to napsat krátce: Jsem stejný troll jako Smetana a na víc se nezmůžu. Můj intelekt na to nestačí.

My bychom to pochopili. I bez palečků.

3 0
možnosti

laduk

25. 5. 2012 21:07
hm..

Smetanovi snad nejde o zničení cizí věci a posprejovat někomu fasádu by ho ani nenapadlo tak to sem prosím nepište. Zvolil formu protestu za kterou šel do vězení odsouzen nepodjatou manželkou člověka o kterém prohlásil, že je to gauner. Škodu za tykadla vyčíslila jen a pouze ODS, podle zásady kdo urazí vrchnost, se zlou se potáže. S ničením volební propagace nesouhlasím i když to není takové buranství jako po někom něco házet ..

1 0
možnosti

Hell2

25. 5. 2012 23:19
Re: hm..

Rv

1 0
možnosti

Hell2

25. 5. 2012 20:30
Nechápu

Smetana udělal klukovinu, o které věděl ( nebo ve svém věku měl vědět), že je trestná. Opravdu tady nejde o politiku, ale o zničení cizí věci. Dostal za to veřejně prospěšné práce a on se na to vykašlal. Jestli mu to projde, tak ode dneška se každý, kdo nesouhlasí se svým potrestáním, bude  po vzoru Smetany trestu vyhýbat. Takže všichni. Souhlasí se svým trestem totiž jen málokdo. Zrušme kriminály, soudy, policii. Tady soudí každý sám sebe nebo možná lid. Nebo proč právě Smetanovi je povoleno nerespektování rozsudku a ostatním ne?

2 0
možnosti

milda53

25. 5. 2012 18:44
Jaká škoda?

Není mně jasné, komu vznikla škoda? Předvolební plakáty jsou placeny z peněz daňových poplatníků, tedy na ně přispěl i pan Smetana. Nikde jsem nečetl, že by  plakáty platil nějaký politik ze svého. Pokud by došlo k poškození soukromého majetku s trestem bych souhlasil, pokud by žalovaného nesoudila manželka poškozeného. Přeju všem pěkný víkend.:-)

1 0
možnosti

kral

25. 5. 2012 19:52
Re: Jaká škoda?

Predvolebni plakaty politickych stran nejsou placeny z penez danovych poplatniku ale i kdyby byly, nikdo nema pravo je nicit. Je to vandalstvi a ne politicky boj. Smetana nesel do vezeni za pocmarani plakatu. Sel tam proto, ze odmitl vsechny alternativni tresty, vcetne verejnych praci. Navic nepodal odvolani, neprotestoval proti soudkyni. Smetana je populista a ne politicky vezen.

5 0
možnosti

joscer

25. 5. 2012 17:34
Pane autore

kdyby vám někdo na dům (pokud teda nebydlíte v bytovce) nakreslil třeba nad okna tykadla na fasádu (a tím poškodil cizí majetek) s tím, že vyjadřuje nesouhlas s tím, co píšete na blogu, co byste dělal?

4 0
možnosti

Psychorův klon

25. 5. 2012 17:33
neví co mele

....Osobně vás nepovažuji za podjatou.....řekl Smetana         .....Osoba paní Langerové tomu pak dodává ten krásně absurdní, fraškoidní

nádech," dodal odsouzený řidič. "Takovýto rozsudek bude vždy budit

pochyby, paní Langerová je již z principu podjatá."...

Takové malé děcko, které mele jen to, co se mu hodí  do krámu

2 0
možnosti

petrph

25. 5. 2012 16:29
spravedlnost je pochopitelně neco jiného než politika

Pro to aby byl případ formálně spravedlivě vyřešen by stačilo aby by jmenován jiný soudce (s nikým politicky nespolčen), a ten konstatoval to samé co soudkyně Langerová, totiž "neodpracoval jsi veřejné práce, tudíž půjdeš sedět,protože takto to stojí v zákoně a tečka". Čímž se ale ten případ řeší justičně ale nikoliv politicky - Smetana počmáral politické plakáty a "za to by měl jít sedět".Toto si prostě budou muset současní pravicoví  politici,hlásající demokracii a pluralitu názorů, , veřejnosti zodpovědět a za to i ztratí část jejich důvěry . Není vyloučeno, že to tak i Smetana (když odmítl nastoupit veřejné práce) zamýšlel, a že tohle má pro něj větší cenu než pár týdnů v base...I proto teď možná Pospíšil dumá jak celou věc zamést do kouta, Smetanu  dočasně pustit a pak to nechat usnout.Mimochodem i proto, že on jako ministr spravedlnosti bude politicky první na ráně - a na jeho místo už si brousí zuby paní Peake..

1 0
možnosti

wopi

25. 5. 2012 15:03
řekl bych, že Pospíšil

udělal pěknou nespravedlnost, když svévolně nechal propustit pravomocně odsouzeného Rv

4 0
možnosti

OhMyGolly

25. 5. 2012 15:34
Re: řekl bych, že Pospíšil

až na to, že odsouzeného nepropustil ministr, ale nejvyšší soud...

0 0
možnosti
  • Počet článků 149
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2314x
motto:"Buďte realisté, žádejte nemožné“
Herbert Marcuse
Veškeré mé konání je ovlivňováno touto myšlenkou.

Seznam rubrik

Oblíbené stránky