Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KB

Karel2002

23. 9. 2012 23:42
U toho Zemana by se to nechalo omluvit

Byl v KSČ jen dva roky a to v době, kdy se zdálo, že se komunisti předělají na demokraty tzn. v r. 1968. Navíc byl velmi mladý-student. Třeba Tomáš Ježek na tom byl podobně.

Dlouhý a Fischer jsou ovšem bezskupolózními kariéristy a obraceči kabátů. Dlouhý byl předseda komunistický partaje v podniku a Fischer byl v KSČ pro změnu hodně dlouho. Oba se pak stali "pravičáky"

Větší šanci na zvolení má Fischer, který předpokládá, že u nás jsou lidé padlí na hlavu.

0 0
možnosti
TX

Tomas_X7

24. 9. 2012 0:56
Re: U toho Zemana by se to nechalo omluvit

Vl. Dlouhý nebyl předseda KSČ v podniku, ale učitel matematických ekonomických modelů na VŠE. Těch ekonomických modelů, které se po revoluci nepředělávaly, byly už tehdy "západní".

0 0
možnosti
TX

Tomas_X7

23. 9. 2012 23:37
Vladimír Dlouhý

učil mou manželku ještě za totality na VŠE. Na matematickou větev VŠE se manželka dostala poté, co ji nevzali na Pedagogickou fakultu kvůli pro komunisty nevhodným rodičům. Žena říká že "Vláďu Dlouhého" trochu zná. Prý fajn sympaťák a ani náhodou komunista. prý je učil tak, že čekali, kdy ho komunisti za to zavřou. Že byl současně v KSČ? Prý si tak mohl více dovolit. Rozhodně už v letech 83-88 učil studenty matematické metody v ekonomii podle vyspělého světa a pro socialistickou ekonomii měl jen posměch a útrpné obracení očí v sloup.

0 0
možnosti
KB

Karel2002

23. 9. 2012 23:45
Re: Vladimír Dlouhý

Dlouhý dával jako předseda KSC důtky za to, že někdo podepsal např. Několik vět. Byl to fanatik. Pak obrátil kabát a pro změnu pronásledoval "levičáky" např. prof. Zeleného (pravičáka, který si dovolil kritizovat privatizaci).

1 0
možnosti
EC

Ellowynn

21. 9. 2012 16:15
Nevadi vam

ze zrovna p.Dienstbiera oznacuji jeho vlastni stranicti kolegove za "priliz levicoveho"? to uz musi byt teda sila..

0 0
možnosti
TA

tajny agent

22. 9. 2012 20:58
Re: Nevadi vam

Jako ze se prilizl k levici?

0 0
možnosti
SK!

STOP Komunistům !!!

21. 9. 2012 7:24
0 0
možnosti

Johny__S

19. 9. 2012 17:19
Autore,

vám nevadí, že Jiří Dienstbier v ČSSD prosazuje zrušení Bohumínského usnesení jako něčeho zastaralého? Dienstbierovi by totiž vůbec nevadila vládní spolupráce ČSSD a KSČM.

1 0
možnosti
PS

lecaks

21. 9. 2012 23:16
Re: Autore,

A proč nechcete na Hradě např. ženu, paní Bobošíkovou? Chcete vůbec změnu ve společnosti?R^

0 0
možnosti
JH

bednarik62

19. 9. 2012 17:04
První odstavce

jsou výborně napsané, ale na závěr asi zapůsobily 4 litry znojemského burčáku, nebo sluneční vítr mimořádné síly. Zemana z KSČ vyrazili pro liberální postoj k mnoha ekonom problémům a že nesouhlasil s ruskou okupací. Dienstbiera možná pouze a jen zdobí jeho zemřelý multi--kulti otec,, jinak nevlastní ani supermini zásluhy a je pro zaorálky nouzový východ z trapné situace, že nic jiného nevlastní. Zaslepená a zaprodaná zastánkyně Romů Samková by měla raději usilovat o cigánský trůn a žezlo a do trpícího světa Čechů by neměla vůbec vstupovat, je to vyhánění čerta Belzebubem.

Kdo má všech šest pohromadě ((šestý== intuice)), bude volit českého Zemana, znalého naší povahy, naší země od Aše po Těšín, moudrého a skromného muže, sečtělého a vtipného chalupáře.

2 0
možnosti
PH

pavel64

19. 9. 2012 16:40
Dlouhý

Ono mnohem horší u Dlouhého je to, za koho kope dnes.

0 0
možnosti
S

svann

19. 9. 2012 15:48
pane Dřevojáne,

máte vůbec šajnu kolik lumpů a bezcharakterních ničemů je mezi lidmi kteří u komančů nikdy nebyli?Když začnete prudit např.kapitalistu a demoktrata Kellnera tak po vás půjde takovým způsobem že se z toho possss.Za komunistů byli tito vejlupci jasně obarvení,dnes už mají takové mimikry že je nepoznáte.Já se vám divím že jste to vzhledem ke svému věku neprokoukl.Není to o komunistech nebo demokratech,je to pouze a jenom o lidech.

0 0
možnosti
ZR

729

19. 9. 2012 15:55
Re: pane Dřevojáne,

No, říkalo se tenkrát, o někom, že je to takový grázl, že jej ani komunisté nechtějí do strany.  Typickým exemplářem byl pan Topolánek.

0 0
možnosti
ZR

729

19. 9. 2012 15:43
Pan autor mi připadá, jako by

spadl z třešně.Teď narážím na tzv. Klub přátel ptáka spačka, který vznikl jako reakce na  nové stranické logo KSČ těsně po převratu 89. Proboha, že on si pan autor myslíí, že u nás tehdy byla revoluce? Nebylo nic, pouze soudruzi husákovského ražení, jako byl s. Dlouhý a spol. utužili a zakonzervovali móresy reálného socialismu, který  s nemnohými změnami trvá u nás dodnes. Hlavním znakem reál socialismu byla nerovnost občanů, nevýkonnost ekonomiky a hlavně neuvěřitelný bordel ve státní správě. To vše máme zpět v mnohonásobné síle, neboť se přidala pátá kolona tzv. disidentů z lepších pražských rodin a obnovují se zvyklosti z poloviny 19. století. Skutečný disent je mrtev , neboť se jeho příslušníci uchlastal. Uchlastali  z žalu. Panu autorovi vzkazuji: Byl jste blbec, že jste se nechal v sedmdesátem roku zavřít. Já byl taky blbec a nevlezl jsem do KSČ. Dnes bych byl za vodou. Ať žije Havel!

0 0
možnosti
PR

poslední romantik

19. 9. 2012 15:17
Vladimír byl věrný a oddaný soudruh

Kdyby mu soudruzi na 100% nevěřili tak by nemohl studovat na západě a dělat potom závratnou kariéru. Předseda státní plánovací komise to byla vrcholová funkce. Možná nám s dalšími soudruhy v prognosťáku připravovali čínský model. Vidíme, že ekonomicky a hlavně vlastnictvím majetků zemi stejně ovládají nejvíc bývalí soudruzi. Stačí si přečíst jeho "vědecké" práce z ekonomiky, za které získal titul za jméno. Docela se ho bál i Klaus a moc se do něho netrefoval i když s ním nesouhlasil. To jiné Klaus solil nemilosrdně. Vladimír ještě zdaleka neřekl poslední slovo. A už vůbec bych se nedivil kdyby k nám ruská ropa tekla přes Ingolstadt. Rusové chtějí obejít Bělorusko i Ukrajinu a s němci jsou až nápadně dobří kamarádi. A vysokou zahraniční politiku uměli Rusové vždycky dělat. Za každého režimu. Vsadím se, že se Rusům upsal i Vladimír. Nejlepší agenti mají nejlepší krytí. proto ta image, že ho nemají rádi. Mají informace, které od Vladimíra nemá ani BIS nebo Úřad pro styky.

0 0
možnosti
S

svann

19. 9. 2012 15:54
Re: Vladimír byl věrný a oddaný soudruh

Tak to vypadá že  nám Vláďa s Václavem Klimatologem táhnou za jeden provaz.Oba studovali na západě a oba mají rádi ruskou ropu.Tomu se říká byznys poslední romantiku.

0 0
možnosti
  • Počet článků 149
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2314x
motto:"Buďte realisté, žádejte nemožné“
Herbert Marcuse
Veškeré mé konání je ovlivňováno touto myšlenkou.

Seznam rubrik

Oblíbené stránky