Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pane Dřevojane !! Vy se zde v podstatě chlubíte, že jste chodil donášet na některé pedagogy a z titulu svých "zásluh" jste žádal zničení jejich existence a propuštění z práce. Proč děláte takové hlouposti, to se mezi normálními lidmi nesluší Rv

0 0
možnosti
BH

K diskuznímu příspěvku je nutno podotknout, že pan doktor Macek  má na

50% pravdu.Je třeba vzít do úvahy, že nežije ve Znojmě.Zde na různých štacích vše probíhalo již od 50 let zcela specifickým způsobem, sovětského rozvědčíka zavřeli a kopali/ po roce 1948/.Během normalisace neknformní museli odejít.

    Po roce 1989 probíhá existenční likvidace lidí  formou inkvizice !!!

0 0
možnosti
RK

Karma, mluvíte mi z duše. Žena pracuje na základní škole a jistá učitelka dětem vysvětluje, že před 17. listopadem byl takový režim, kdy všechno bylo zadarmo a lidé se měli dobře ..................

3 2
možnosti
RJ

R97u13d54o36l77f 98J25a96n32č

20. 11. 2012 15:23

Nevím, kolik je vaší ženě, ale jak se asi cítí učitelka, když nastupující absolventka dostane takový plat, co ona po 30 letech praxe?  Nebo když ji řeknou, že nově si bude muset školní výlety nadpracovat?  Těžko pak pro některé nostalgicky nevzpomínat na socík, ve kterém dostala byt, automaticky jí s délkou praxe stupal plat a nebyla se svým povoláním málem na samém dně společnosti a fackovacím panákem některých rodičů jako nyní.

2 0
možnosti
LJ

Nikdy jsme se nesnažili se od komunismu ustřihnout, ani ve školství. Například ve třídě bylo jedno dítě přihlášeno do výuky náboženství. Učitelka ho šikanovala: "Nevíš odpověď? Tak se pomodli! Děti, že je to směšné!" Vlasně ty děti naváděla k šikaně. Většina dětí však byla na vyšší úrovni než ta učitelka a k dívce šikanované učitelkou se chovaly pěkně. Myslíte, že to po změně režimu s učitelkou někdo řešil?

6 1
možnosti
FE

Komunisté vliv na školy nikdy neztratili. Na ministerstvu školství nedošlo pádem komunistů k žádné čistce. Na žádné škole nepřišli komunisté o možnost vyučovat dějepis ani občanskou výchovu. To je jeden z důvodů, proč dnešní mladí vůbec nechápou jak zrůdný systém komunisté vytvářeli, jak škodili naší ekonomice a všude, kam sáhli.

4 4
možnosti
AN

to,co o minulém režimu naučili moji vnučku v současné škole,mi dává skoro jistotu že jsem žil někde jinde a jindy.platit jim za to,jdu si tam pro svoje peníze.:-)

3 0
možnosti
Foto

V jádru s Vámi souhlasím. R^

1 1
možnosti
Foto

Já si také myslím, že problém je mnohem hlubší. Říká se, že učitel nemá povolání, ale poslání. Jenže platy učitelů byly pořád nejnižší, vedle lékařů a inženýrů. Proč asi?Je to velká zodpovědnost. Je to o budoucnosti národa, snad i lidstva. Pokud vím, na pedagogické fakulty chodili také studenti, kteří se jinam nedostali. Brali to jako nouzovku. Skutečně kvalitní člověk také musí živit rodinu a ještě k tomu taková zodpovědnost, to zvládne málo kdo. Je to špatný od samého základu. To povolání by mělo být prestižnější a lépe placené, aby bylo kvalitní. Ale to by se někomu nemuselo hodit.!

2 0
možnosti
Foto

Výška platu nic nevyřeší. Dobrý zůstane dobrým a mizerný mizerným.

6 2
možnosti
RH

Je vidět, že autor nemá vůbec potuchy jak funguje odbor školství na Krajském úřadě. Krásný obrázek ale jinak další tuctovitý a lživý článek těch, kteří se nemůžou smířit s tím, jak dopadly demokratické volby. Tak dlouho jste opěvovali kmotry a podvodníky až se ucho utrhne. ODS dávám tak rok, maximálně dva. ;-DR^

8 4
možnosti
Foto

O74t54t73o 80Č65e51r59n86ý

19. 11. 2012 18:19

A copak? Pak přijdou bolševici? Vidíte, autore, a pak, že nemáte pravdu. Vám R^!

2 6
možnosti
  • Počet článků 149
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2314x
motto:"Buďte realisté, žádejte nemožné“
Herbert Marcuse
Veškeré mé konání je ovlivňováno touto myšlenkou.

Seznam rubrik

Oblíbené stránky