Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LH

Vegan

11. 8. 2012 14:52
A co Metro

a další zdarma deníky. Říkala jsem si, že je to diskrimince venkova, který si vše musí koupit sám a dráž. No a vám to vadí, napište také o eníku Metro a další. Abyste byl spravedlivý, nebo vám o to nejde?

0 0
možnosti

Arnošt1

15. 6. 2012 9:37
Raději pište o obvyklých cenách a cestách peněz všem stranám

Obvyklé ceny jsou taková zvláštní kategorie, když si vzpomenu na Tvrdíkova sdělení, že ČSSD má až 90% slevy na reklamě - to je také úplná blbost; a KSČM má také své Haló noviny, kde se formou reklamy také zajišťují nekontrolovatelné příjmy strany; u ostatních stran je to také ať přes reklamy nebo třeba své nastrčené společnosti jako je Cíl nebo zmíněné Haló noviny, které nemusí zveřejňovat své přispívatele, atd.

0 0
možnosti

Arnošt1

15. 6. 2012 9:34
Takto můžete veřejně zlikvidovat kohokoli - dost laciné

ne že bych jakkoliv prožíval pana Babiše, ale jen pár rychlých obecných názorů:

- účelem každého, kdo se chce dostat do politiky je ovládnout veřejné mínění, jinak se tam nemůže dostat

- jestli má někdo problém s tím, že k tomu používá noviny a vyčítá, že jsou zdarma, to je problém pana Babiše a ať si skutečně dělá se svými penězi, co chce; bezplatné noviny jsou i E15, Sedmička, ...

- jestli si do nich převádí formou reklamy peníze ze svých firem - mám za to, že tím také nic neporušuje při dodržení obvyklých cen 

Touto formou lze vytvořit nepřátelské veřejné mínění o komkoliv. Docela mě štve, že opět novináři dovedou pouze bořit, ale nenavrhnou nikoho, kdo konkrétně by byl schopen tuto zemi vést. Protože by ho zase jiné noviny rovnou obdobnými podezřeními před veřejností diskvalifikovali. My budeme raději na komkoliv cokoli špatného hledat a veřejně ho likvidovat. A budeme raději "podkuřovat" libovolnými i nepodloženými tvrzeními protože "na každém šprochu je pravdy trochu".

0 0
možnosti
W

wrata

29. 5. 2012 12:16
Ale, ale, pane Dřevojane...

Pan Dřevojan sice hezky na konci svého příspěvku "přiznal", že Agrofert má vlastní nadaci, která přispívá na dobročinné účely, ale na další podrobnosti o sobě už jaksi zapomněl. Zcela náhodou zapomněl dodat, že je vydavatelem Znojemského týdne (přesněji předsedou představenstva společnosti Znojpres, která Znojemský týden vydává). Pan Dřevojan také zapomněl v článku dodat, že jeho Znojemský týden stojí deset korun. Pan Dřevojan zapomněl vlastně říct, že mu ani tak nejde o "čistotu na trhu tisku", ale spíš o záchranu svého týdeníku, jehož existenci list 5+2 dny, jenž je rozdávaný zdarma, přímo ohrožuje.

0 0
možnosti
P

petos011

29. 5. 2012 18:57
Re: Ale, ale, pane wrata...

týýý jó, celejch deset kaček chce Dřevojan za noviny? To sis spletl století wrato, nebo snad ne? Století, kdy stál rohlík třicetník a desítka pívo kačku sedmdesát??? Pokud ale píšeš čirou, řekl bych slovy klasika křišťálovou pravdu, že křišťálovější už být nemůže, tak musí být teda Dřevojan v pořádným balíku!!Za celou desetikačku? Že mu není hanba, takhle oškubávat lidi. Jo, a píše o Babišovi a jeho časopise, tudíž nechápu, proč by měl psát o sobě. Když ale, křišťále, projedeš jeho články a odkazy na blogu zjistíš, že jsi Ameriku neobjevil, že už to tady skoro dva roky je. Jen si to chtít přečíst, že?8-o;-);-O

0 0
možnosti
PH

petrph

29. 5. 2012 7:39
copak je sám?

Před nějakým časem takto zadarmo vycházela  Sedmička a inzerátů tam taky bylo plno. Na jaké firmy tam byly-nikoliv jen inzeráty ale přímo P.R. články   jsem se radši nestaral.Nakonec  tou distribuci zdarma stopli protože se asi nevyplatila, a prodávají to po 7 korunách.

Takže, jestlo má pan Babiš 200 nebo 500  milionů na rozhazování, jeho problém.Jestli je v tom nějaká levota, tak policie může stejně jako v případě dr.Ratha provádět půl roku intenzivní vyšetřování, nasadit na to stovky policistů a  veškerou trestnou činnost mu prokázat.. :-)

0 0
možnosti
SN

kuča

28. 5. 2012 18:46
Co Vám brání..........

:-).....abyste ho následoval a začal také vydávat svůj propagační časopis? Z Vašich peněz ani daní to není ! Rv

0 0
možnosti
MP

Martin Procházka

28. 5. 2012 18:30
Nikoliv, napsal jste hloupost.

Pokud jsem to pochopil správně, kritizujete fakt, že je deník vydáván zdarma. No a? Na tom není nic špatného. Možná pokryje náklady inzerce, možná je pokryje Babiš inzercí firem ze svého holdingu či ho jinak zadotuje, ale dávat noviny zdarma je naprosto v pořádku.Rv

0 0
možnosti
AP

AntonínP

28. 5. 2012 20:00
Re: Nikoliv, napsal jste hloupost.

Ostatně, nejsou toprvní noviny zdarma, žijící jen z reklamy, viz E15 či Metro.

0 0
možnosti
  • Počet článků 149
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2314x
motto:"Buďte realisté, žádejte nemožné“
Herbert Marcuse
Veškeré mé konání je ovlivňováno touto myšlenkou.

Seznam rubrik

Oblíbené stránky