Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

J59i31ř64í 23K66o19z36á81k

17. 12. 2021 16:51

Jste žabaři! Já dědím skoro každej den jednou od prince z Bahrainu, podruhý od nějakýho šejka, pak zas přítel z Emeriky. Už ani nevím, co s těma všema bankovkama budu dělat!

0 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
ZJ

.... To víte holky - my prima kluci jsme zkrátka dost nedostatkový zboží ;-)!

0 0
možnosti
JS

Také jsem jednou naletěla, profil naprosto věrohodný a že je US voják na misi v Sýrii, tak si říkám hoch se asi nudí, aspoň si procvičím angličtinu..ještě ten den jsme si vyměnili čísla na whatsapp a já jako správná šťoura jsem si našla předvolbu a ona Nigerie, tak mi bylo hned jasno ;-D Když jsem mu to napsala, tak zkoušel výmluvu, že tam byl na misi loni a neměli si číslo ;-DTakže blokace a bylo. Angličtinu budu trénovat jinak ;-)

0 0
možnosti
Foto

Já si také zkontrolovala číslo a byla to opravdu Anglie, ale to nic neznamená, anglickou telefonní kartu si může koupit kdokoliv.

0 0
možnosti
Foto

R^...i když...takhle si pošlapat rozvíjející se štěstí...:-):-)

2 0
možnosti
Foto

J75a93n 27Š11i42k

17. 12. 2021 9:55

Pokud někomu dáte své číslo, vzdáte se tím určité části svobody či intimity sama a dobrovolně. Na druhou stranu, i kdybyste neměla profil a číslo nikde nedávala, pokud by dotyčný chtěl, stejně si ho sežene, možností je X. Na Internetu je spousta návodů, jak se těmto manipulacím vyhnout, indicie jsou již často v oslovení nebo e-mailové adrese. Úplně se tomu utéct vyhnout nedá. Ledaže by člověk nakupoval jen ve večerce v masce Zora, šil si oblečení po večerech a práci strávil sbíráním banánů pro zábavu na pustém ostrově. Hezký den

4 0
možnosti
Foto

Mně psala americká vojanda, že je na misi někde kdovíkde a že mi pošle 12 milionů dolarů, které jsou v bankovním trezoru v Malajsii. Stačí maličkost - když na určitý účet pošlu cca 10 tisíc dolarů, aby ty peníze z toho trezoru mohli odblokovat a poslat mi je.

No, neposlal jsem a tak teď nejsem nudícím se milionářem.

5 0
možnosti
Foto

Líbí se mi prakticky každý Váš příspěvek, vždy je v něm spousta inteligence.

2 0
možnosti
JK

Náhodou, u nás se do pětasedmdesátileté paní zamilovat čtyřicetiletý Brit, psali si přes Skype, hrozně ji miloval a ty peníze, co mu měla poslat, chtěl použít výhradně na cestu za ní. Bohužel jsme to paní rozmluvili, vlastně jsme jí překazili životní lásku, což mne teď po čase dost mrzí, protože mohla být po odeslání peněz šťastná do konce života.

2 0
možnosti
ŠM

kámoška si takhle psala s americkým vojákem na misi...byla schopná mu poslat i prachy, když chtěl přiletět... dalo to hodně práce ji z toho dostat...

1 0
možnosti
PK

V čem byl podvodník onen muž? A whats up, tak nevím, alespoň já používám protože je kostenlos ( nevzpomněl jsem český název) a mohu do ciziny posílat i zvukové zprávy...

0 0
možnosti
Foto

Zřejmě v tom, že kdyby se zaháčkovala, tak by časem mohla přijít o spoustu peněz.:-)

4 0
možnosti
  • Počet článků 55
  • Celková karma 13,12
  • Průměrná čtenost 814x
Mám ráda přírodu, zvířata a cestování - to vše se snažím zachytit na svých fotografiích, které si můžete prohlédnout na mé stránce www.alvapa.cz.

O různých šperkových minerálech si můžete přečíst v mých článcích zde:  http://www.aklapava.cz/blog/

"Krása je všude kolem nás, stačí se umět dívat."