Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jo, je to prevít zákeřnáR^. Já to měl podobné, jen jsem naštěstí neměl kašel. Ale rameno a záda bolely, že jsem také spal v sedě, horečky jako blázen a neskutečné snové halucinace. Nepsala jste nic o jídle, zda jste vůbec mohla jíst a, popřípadě co jste mohla jíst. Já do sebe dostal jen suché rohlíky, ale po pomerančích bych se tehdy utloukl. Snědl jsem snad každý den kilo. :-)

0 0
možnosti
JH

Pro zajímavost, ve zkratce, jak to bylo letos u nás : covidovou virózu chytil jako první náš syn, když byl u nás na víkend a v neděli se mu neudělalo dobře. Léčba mu trvala asi týden, a moc dobře mu nebylo. Léčil se v našem baráčku. Syn(30 let) byl loni 2x očkovaný Pfizerem, aby mohl vyrazit do Ameriky. V odstupu asi 3 dnů to "chytila" moje 2x očkovaná manželka, která by svoje pocity mohla opsat od paní Drahoňovské. Taky nestihla booster koncem roku kvůli tomu, že jí nebylo úplně dobře. Třetí v partě jsem já, neočkovaný hrdina, co nebyl skoro 2 roky nemocný a ani tato konstalace se mě zatím nedotkla. Naposledy jsem měl virózu(asi covid-nebyly testy) v únoru 2020. Od té doby nic. Celou dobu chodím do práce a nyní k tomu mám ještě roli toho černocha v euroaparteidu. Jinak se snažím dodržovat opatření a vakcinaci nikomu nerozmlouvám. Jak vidíte, moji nejbližší jsou očkovaní. Zdar a sílu.:-)

0 0
možnosti
OU
JD

J76a45n 33D94o41u90š96e32k

1. 2. 2022 15:21

Za mě jste hrdinka. Já už tady dva dny poslouchám kamaráda s mírným covidem který si neustále jen stěžuje, že je doma, nemá co dělat a propadá depresi.

Občas mám chuť mu poradit:

Se nauč plést ty chcípáku unuděnej.

2 0
možnosti
Foto

Já si nemyslím, že jsem měla těžký průběh. Slyšela jsem mnohonásobně horší příběhy, ale o nich nikdo nenapíše. Naopak, když někdo má lehký průběh, hlásá to hned na všechny strany.

1 0
možnosti
MP

A pak se stát diví, že jim lidi na karantény kašlou a trasování se vyhýbají.

0 0
možnosti
Foto

To, co popisujete, jsem zažil při chřipce v r. 1996 a pak v r. tuším 2008.

A zkoušela jste vitaminovou bombu? C 1000mg, Bkomplex forte, D (Vigantol) a Preventan akut?

0 0
možnosti
Foto

Vitamín C si beru od října, vitamín D už více než tři roky (četla jsem tenkrát o něm v souvislosti s demencí, kvůli mému otci, potom jsme ho začali užívat všichni), denně každé ráno. Pečlivější ve vitamínech je však můj syn, ten snad nezapomene nikdy.

0 0
možnosti
Foto

Zpravidla každý strůjcem svého štěstí. Protože "kdyby byly v pr..... ryby, nebylo by potřeba rybníků". Již loni v létě se mohla autorka nechat naočkovat proti pneumokoku Prevenarem-13, potom 3. dávkou Pfizeru proti covidu a za dva týdny nato ještě proti chřipce a dnes by nemusela psát svůj deník covid pozitivního pacienta. Ze svého okolí znám člověka, který se dosud nenechal očkovat proti covidu ani první dávkou kvůli tomu, že čeká na nové zuby /klapačky/ a až je prý bude mít, nechá se potom očkovat. Navíc si myslí, že když covid prodělal loni v březnu, že má ještě dodnes protilátky. Zkrátka, mezi různými lidmi se procházejí různé hlouposti. ;-O Já osobně jsem očkován proti pneumokoku, chřipce a 3. dávkou proti covidu.

2 1
možnosti
Foto

Tak tak, navíc očkování Prevenarem u lidí starších 65 let hradí pojišťovna.

0 0
možnosti
Foto

Moc nechápu, proč jste syna pro ty léky neposlala, když mu nic nebylo. Karanténu bych vůbec neřešila.

2 2
možnosti
DS

Nejsem ockovany. Prošel jsem několikrát infekčním prostředím a nikdy jsem onemocněl s vážnými příznaky. Nevybudoval jsem si žádný měřitelný typ imunity. Možná, že je to tím , že nejsem ockovany. Napadla Vás tato možnost? Napadlo Vás, že kdybyste nemoc dostala hned po třetím očkování, nemusel to být jen těžší průběh ale třeba JIP? Jak píše imunolog Šinkora, v době probíhající epidemie se neockuji ani zvířata. Navíc vakcínou proti jinému typu viru. Je smutné číst jak hluboko jsou lidé indomtrinovani.

4 4
možnosti
Foto

A napadlo vás, že těch řádově 40 000 mrtvých dík covidu z naprosté většině očkováno nebylo?

Napadlo vás podívat se na statistiky pacientů na JIo kde je jen kvůli covidu minimum ockovanych a naprostá většina těch bez očkování?

Nevím co kde tvrdí Šinkora, ale já kdybych se mohl očkovat už v prosinci 2020 tak bych si ušetřil tělo od covidoveho zapalu plic a neměl bych rok problémy.

7 1
možnosti
  • Počet článků 56
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 821x
Mám ráda přírodu, zvířata a cestování - to vše se snažím zachytit na svých fotografiích, které si můžete prohlédnout na mé stránce www.alvapa.cz.

O různých šperkových minerálech si můžete přečíst v mých článcích zde:  http://www.aklapava.cz/blog/

"Krása je všude kolem nás, stačí se umět dívat."