Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Želám šťastnú voľbu.

0 0
možnosti
Foto

Jo, to já této zemi také.

0 0
možnosti
RP

KarmaR^..Flanel že kouše;-D.Ale mě spíš zaujal její výrok, že se cítila ponížená když ji Pavel nabídl místo poradkyně na účetnictví. Všichni víme jak se vyhlášky a nařízení stále mění a dělat účetní znamená se stále vzdělávat . Včera jen prokázala, že Pavlovi nemá šanci.

6 0
možnosti
JK

Správně by udělala, kdyby teda Pavlovi na oplátku nabídla, že ho případně vezme jako velitele Hradní stráže.

1 0
možnosti
Foto

Sledovala jsem to - a kdybych měla mocí mermo volit, volila bych jako Vy. (S tím flanelem mě D.N. také dostala;-D). A i když mají oba, až na malé rozdíly, na zahraniční a vnitřní politiku stejné názory, P. Pavel je chytřejší, opatrnější ve vyjádření a dovede líp korigovat své emoce. A koho volit? Nikdo mě naštěstí jít k volbám nemůže přinutit, z těch dvou bych nevolila ani jednoho. Chybí mi u nich objektivita a státnický nadhled a rozhled. Pokud bude některý zvolen, nezbývá mi než přání spoluobčanů respektovat. Sobota rozhodně. [>-]

1 0
možnosti
Foto

Částečně Vás chápu, že jste si z kandidátů nevybrala a nepůjdete k volbám. Já při posledních poslaneckých také volit nebyla, nevybrala jsem si. Podle mně je největší chybou, že se uvádějí předvolební průzkumy, potom se upřednostňují kandidáti na předních místech průzkumů. Hlavně v médiích pak nemají všichni stejné podmínky.

0 0
možnosti
VF

Moudře a citlivě napsané.

5 0
možnosti
  • Počet článků 56
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 821x
Mám ráda přírodu, zvířata a cestování - to vše se snažím zachytit na svých fotografiích, které si můžete prohlédnout na mé stránce www.alvapa.cz.

O různých šperkových minerálech si můžete přečíst v mých článcích zde:  http://www.aklapava.cz/blog/

"Krása je všude kolem nás, stačí se umět dívat."