Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Dodatek k mému článku: Právě teď (26.2. 22.30) se podařilo skupině AnonymousTV hacknout ruskou státní televizi a právě vysílají pravdivé obrázky z Ukrajiny. R^R^R^

0 0
možnosti
Foto

Ještě jsem zjistila, že někteří lidé u nás nevědí, kde vzít aktuální informace, uvedu některé české weby: Dobré je koukat třeba na Twitter reportéra Vojtěcha Gibiše. Nebo na zpravodajství byznys webu e15.cz. Nebo seznamzprávy.cz. Rozhodně nejsou nejaktuálnější a nejpodrobnější zprávy na webu CNN Prima News, jak je v TV prezentují, že je prý mají minutu po minutě. Jinak nejčerstvější na TV jsou zprávy ČT 24. Ještě jak se včera paní ministryně obrany hájila, že naše republika chtěla poskytnout munici Ukrajině a že si pro ni nepřijeli. Bodejť by si jezdili pro vyřazené nepřesné protitankové střely, když jim lepší výzbroj poskytla Litva a Británie a kdo ví ještě kdo a už několik nocí si pro ni létají svými nákladními vojenskými letadly na stále stejné letiště v Polsku.

0 0
možnosti
JG

J93i89ř42í 73G74r98o88h

26. 2. 2022 9:34

Píšete nesmysly, šlo o dělostřelecké náboje ráže 152 mm , použití v AČR u ShKH vz.77 Dana.

0 0
možnosti
Foto

"Svět by měl přijít na to, jak k ruskému lidu dostat pravdivé informace:"

A myslíte si, že jinde lidé dostávají pravdivé informace? Dle mého názoru dostávají lživé informace a těch pravdivých dostávají tak málo, že si lidé (někteří) pak vytvářejí chybné závěry. Vím, že nic nevím.

0 0
možnosti
Foto

Máte pravdu, jako v případě dezinformace, že covid je jen rýmička. Ale u nás si možno informace dohledat na webech opravdových a objektivních zpravodajů, kdežto v Rusku je TV a weby kontrolovány vládou a teď jin Putin asi vypnul i sociální sítě.

0 0
možnosti
GH
Foto

Co? Jakože když jeden region Kanady stáhne ruský alkohol z prodeje, tak Putin přestane válčit? Jsou to všechno hezká gesta podpory, ale to ho nezastaví.

0 0
možnosti
Foto

A co Vy? V době tzv. "jugoslávské krize" jsem v obci organizoval sbírku pro Kosovo. Tak zkuste něco takového. R^

1 3
možnosti
VV

Doufejme, ze se sami Rusove chopi veci. Uz vcera informavaly tivi o tisicich zatcenych demonstrantech v ruskych mestech.

1 0
možnosti
Foto

To ano, ale jsou to malé demonstrace. Mám obavy, že ti pozatýkaní skončí někde na Sibiři a už je nikdo nikdy neuvidí.:-(

5 0
možnosti
JG

Zatímco Vy tímhle článkem ohromně pomáháte. Ach jo

1 6
možnosti
VV

No vyznamenala jste se. Hodne hloupou reakci, nebo vy vyvesujete hrde ruske vlajecky a provolavate slavu nejvetsimu zlocinci tohoto stoleti?

2 1
možnosti
  • Počet článků 55
  • Celková karma 10,55
  • Průměrná čtenost 814x
Mám ráda přírodu, zvířata a cestování - to vše se snažím zachytit na svých fotografiích, které si můžete prohlédnout na mé stránce www.alvapa.cz.

O různých šperkových minerálech si můžete přečíst v mých článcích zde:  http://www.aklapava.cz/blog/

"Krása je všude kolem nás, stačí se umět dívat."