Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IV

Taky budu kupovat jen to, co se dá poslat e-mailem.;-D

0 0
možnosti
PK

No, mě vir přiměl taky se přeorientovat na on-line nákupy, ale dobrý..

0 0
možnosti
Foto

Ale ano, vždyť já mám letos ve svém e-shopu také nejvíce objednávek od jeho spuštění. Zrovna před chvílí jsem balila jednu zásilku, kterou musím zítra ráno odeslat. Paní si to však objednala Českou poštou na dobírku, tak to jsem zvědavá, jestli jí to do Vánoc ještě dojde.

0 0
možnosti
Foto

I80v75a25n 63M49a86r13e71k

18. 12. 2020 18:06

Letos jsem to paní Pavlo vyřešil jedním šmahem. Ještě v listopadu jsem u jednoho věhlasného výrobce lůžkovin objednal povlečení, osušky, ručníky a pro vnuky nějaké hry, za pár dní bylo vše doma a mám "poklizeno" . . . .Vám karma a přání klidných, požehnaných Svátků vánočních & PF 2021. R^V

1 0
možnosti
Foto

No, Vy nejste takový lajdák jako já. V internetových obchodech sice v průběhu roku nakupuji celoročně, ale dárek k Vánocům jsem objednala až někdy před deseti dny. Zásilku jsem si dala poslat na výdejní místo Zásilkovny. Obchod ihned odeslal, za další dva dny jsem zjistila, že je můj balíček nedaleko v depu. Každý den jsem pak kontrolovala jeho pohyb na odkazu. Celý týden se však z toho depa nepohnul. Tak mi to bylo už divné a pro jistotu jsem včera podala mejlem dotaz, jestli si jej náhodou nemohu vyzvednou v tom depu. Za dvě hodiny mi přišla SMSka, že zásilka byla doručena na výdejní místo. Věřím, že letos toho mají přepravní společnosti mnoho, protože takových lajdáků jako jsem já, co dárky objednává na poslední chvíli je více.

0 0
možnosti
  • Počet článků 55
  • Celková karma 13,12
  • Průměrná čtenost 814x
Mám ráda přírodu, zvířata a cestování - to vše se snažím zachytit na svých fotografiích, které si můžete prohlédnout na mé stránce www.alvapa.cz.

O různých šperkových minerálech si můžete přečíst v mých článcích zde:  http://www.aklapava.cz/blog/

"Krása je všude kolem nás, stačí se umět dívat."