Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DS

Stará paní měla být před očkováním testována na IgG. Takhle ji nasílu očkovali přestože byla imunní, takový případ úmrtí máme v rodině. Navíc ta vakcína dnes úplně zbytečně někomu schází. Kdybychom testovali každého před očkováním na IgG, nejlépe i na T-lymfocytární imunitu, byli bychom s imunizací mnohem dál.

Lehčí slizniční průběhy ovšem očkování neřeší a kdo má to štěstí a má skutečně silnou imunitu, ten bude bohužel očkován. Jak je to se vztahem PCR pozitivity a dynamiky nárůstu a ubývání IgA řeší Dr. Fejt v klinické studii. Ovšem ta se mohla udělat už v dubnu, tehdy se ovšem doc. Hajdůch vyjádřil, že by to nebylo "politicky šťastné".

3 0
možnosti
Foto

Pane profesore moc děkuji za reakci. Chtěla bych se však zeptat: Mám v okolí známých i další seniory, kteří jsou 75+, tedy přijdou také brzy na řadu s očkováním. Např. rodiče mého bývalého manžela, kteří bydlí ve svém domě a jsou ještě plně soběstační a není je tedy třeba ještě posílat pod kytičky. Jak se mají stavět k očkování? Vždyť tu buněčnou imunitu (T-lymfocytární) snad žádný test neřeší. Nebo ano? Nebo stačí, když si dojdou před očkováním z vlastní iniciativy na IgG test?

0 0
možnosti
  • Počet článků 55
  • Celková karma 13,12
  • Průměrná čtenost 814x
Mám ráda přírodu, zvířata a cestování - to vše se snažím zachytit na svých fotografiích, které si můžete prohlédnout na mé stránce www.alvapa.cz.

O různých šperkových minerálech si můžete přečíst v mých článcích zde:  http://www.aklapava.cz/blog/

"Krása je všude kolem nás, stačí se umět dívat."