Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

Pavel Skeptik

2. 12. 2009 12:04
Karma,

a držím Vám palce v obrození Vašeho národa! Ale nejste na to sám?

0 0
možnosti
B

bětka.báthory

2. 12. 2009 10:59
Neproveditelné

Víte, učitelé v ČR jsou většinou ženské a obecně všichni nic moc placeni. A Vy byste jim chtěl přidat navíc práci drába, který svým každodenním hlášením o absenci degešského žáčka připraví jeho rodinu o sociální dávky. Výsledek? Rozzuřený rodinný klan vtrhne do školy a zaútočí na provinilou kantorku verbálně nebo i fyzicky, případně si na ni počíhá někde za rohem a zmlátí ji do bezvědomí. Tohle je přece zažitý model jednání se socprackami jako osobami rozhodujícími o dávkách pro romské rodiny, který se jim vždy osvědčil - úřednice jim uzná i sporné nároky a nepátrá po tom, jak peněz využijí a jak se chovají, bojí se o zdraví a život. A tohle by podle Vás mělo nastoupit i do školství. Dovedete si pak představit, jak by asi vypadal všední den v takové janovské škole?

0 0
možnosti
PH

petrph

2. 12. 2009 7:33
nabízí se otázka

Věděli to v Kanadě nebo nevěděli? Kanadské uřady přece byly informovány o poměrech na našich školách. To se doopravdy domnívali, že jsou u nás rómské děti diskriminovány, z nějakých segregačních důvodů umísťovány do speciálních škol, záměrně omezovány ve vzdělání????

Tak teď vidí, že tomu tak není. Těžko už na tom něco změní, ze státních peněz doplatí překladatele, doučovatele, poradce (co budou přesvědčovat rodiče aby děti posílali do škol), školám poradí aby na romské děti měly menší požadavky, připraví si pořádný balík na sociální podpory , ,,no a pro jistotu ponechají pro české občany v´íza, aby se k nim těch diskrimimovaných Romů na politický azyl nedostalo víc...

0 0
možnosti
P

PetrBrno

1. 12. 2009 22:30
To se vám sice hezky řekne,

ale v praxi je to nerealizovatelné. Pokud Róm neposílá děti do školy, vždycky je to proto že má o ně strach, neboť je bílé děti ve škole šikanují. Sice to není pravda, ale dokažte to. Stačí postavit blbej plot proto, aby Romští ožralové v noci nemočili lidem na dveře a hned v tom půlka planety vidí novou berlínskou zeď. Co tedy s tím? Řešení je jediné. Vás slušné Romy musí být vidět a slyšet. Vy jste ti kdo musí v EU, ale i v Kanadě a jiných zemích nementovat informace o rasizmu. Vy musíte vystupovat v jejich médiích a přinášet pravdu o naší zemi. Budu-li mít takové zastání jako právě vaši soukmenovci, nejspíš toho taky budu jaksepatří zneužívat.

0 0
možnosti
  • Počet článků 33
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3961x
"Většina Romů se zaměřuje jenom na svůj problém a všechno hodnotí ze svého pohledu. My jsme chudáci, my neseženeme práci, naše děcka jsou ve škole špatný... Málokdo se ptá, co může zlepšit on sám."
Za svými názory si stojím a proto kdykoliv:
e-mail(horvy00@seznam)
mob.(739312147)
Skype(D.H.Radek)

Seznam rubrik