Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
M

Míra4.1

17. 4. 2011 12:43
Něco na tom bude,

ale vy jste taky s kauzou A.Vondry pěkně naletělRv

0 0
možnosti
C

Chrchel33

17. 4. 2011 12:09
Zloděj křičí chyťte zloděje

a pak se diví, že zkušenější zloděj tomu prvnímu (podle vás nezloději;-D) ukáže, jak se tahle hra hraje

0 0
možnosti
H

Host8

15. 4. 2011 10:44
Nic nového

Novináři a komentátoři politického dění se tváří nyní pohoršlivě, mluví o špiclování, nahrávání, ohrožení demokracie atd. Ale vzpomeňme na přeběhlíky, jak je ODS dostala na svou stranu a na Kubiceho zprávu, která zahrnovala nepodložené údaje vztahující se k politikům - tehdy ČSSD. Co udělali novináři, kdo z nich pátral, jak se podařilo poslance přetáhnout, kdo protestoval, že jsou sledováni politici jiných stran? Pravicovým médiím se to hodilo, proto mlčela a pomalu tyto praktiky ospravedlňovala, připojovala se ke štvavým kampaním na nehodící se politiky bez zjevných důkazů.  Nemáme tu nic jiného než co tu je už řadu let, a na vytvoření tohoto stavu se podíleli i média svým štvaním a benevolentností k nedemokratickým praktikám. Teď se měl jen opakovat stejný scénář na odstranění " nevhodných" osob. Veřejnost to nespolkla. Když se ideologie povýší nad zákon, slušnost , demokracii nikdy to nevede k ničemu dobrému.

0 0
možnosti
JP

apeppepa

14. 4. 2011 22:29
Bohužel, ODS je tím vředem

Praktiky, které ODS používá jsou děsivé. Tluchoř dělá pouze jedno - intrikuje a korumpuje. Začalo to Melčákem, pak to bylo při volbě prezidenta a jak je vidět, pokračují v tom dál. A to je konec pravice  v Čechách - byla-li tu vůbec nějaká. Některá média  v čele s MF jsou bohužel pevnou součástí této party. Mediální masáž  proti VV je až příliš okatá. Najenou je zapotřebí mít mezi nejčtenějšími hned tři redakční blogy, ale už raději bez diskuse. A o co velkého může jít ? Možná o financování politických stran - viz. Drobil a Lesy ČR.  I ČSSD přece brojí proti VV a žádá jejich rozpuštění! To se komunistům stát nemůže.

0 0
možnosti
ZK

SID09

17. 4. 2011 7:42
Re: Bohužel, ODS je tím vředem

Nezbývá než souhlasit. Největším vředem je skutečně ODS. !!!!!!

ČSSD je podle ní jen malým vřídkem, nicméně stejně úporným. !!

0 0
možnosti
F

FiS95

14. 4. 2011 19:30
A Bártovi vůbec nejde o vyčištění trhu pro ABL.

To že získat vnitro je hlavní účel VV je každému jasné. A nemám to z novin, bylo to na první pohled jasné i před volbami. Ta zpráva to jen dokazuje.

0 0
možnosti

Obyčejný člobrda

13. 4. 2011 17:58
Jasné!

Langer naobálkoval Bártovi ty tisícovky do velikonočních přání pro poslance VV. Potom někdo opil Johna, aby prohlásil, že ABL VV sponzoruje, zatímco na veb ABL dal prohlášení, že ABL VV žádné peníze nedává. Zchudlý poslanec VV prodal spousty akcií, o který ani neví, jak se jmenovaly, a výtěžek věnoval straně. Posléze si ale vzpomněl, že si na to vlastně půjčil. Všichni se při tom navzájem nahrávali a lhali, takže nikdo neví, co je vlastně pravda. Ještě že ti poslanci VV podepsali Bártovi směnky na 7 mil., že budou poslouchat,  jinak by v tom byl už úplný chaos. Tož veverky, vymýšlejte další příběhy. Ale pozor, tvůrčí schopnosti vašeho vůdce jsou skutečně bez limitů. Zítra budete muset zase přepracovávat.

0 0
možnosti
JM

P.Georginek

13. 4. 2011 17:16
Mno

To je teda peknej blabol, poslyste ;-D

0 0
možnosti
B

blazab

13. 4. 2011 17:14
Ano, tak to může být

Já jako prostý občan jsem z toho poněkud zmätený. Každopádně si myslím, že si z nás už dělají politici srandu, která již přesahuje veškeré meze. Njn, když my se sebou ale necháme takhle zacházet ...:-(

0 0
možnosti
JK

barbudos

13. 4. 2011 17:10
Zmatek nad zmatek.

Je zajímavé, jak se při pokusech udělat něco z korupcí, začně mlžit. Bárta jako jediný z ministrů dopravy donutil stavebníky snížit ceny a  nejednou jsou na něj kydány kýble špíny.Možná, že i ten John to myslel s bojem proti korupci dobře, ale taky je převálcován. Je škoda, že stejně nebyly zveřejňovány se stejnou vervou  kauzy koručpníků v vlády Topolánka, nebo kdy krytí Čunka bylo neskutečně vůči občanům drzé a odporné. Možná, že se občané vykašlou na volby, nebo dají hlas KSČM. Ale většina vládnoucích demokratů dbá jen na momentální zisk a prebendy. 

0 0
možnosti
MBI

nebolševik

13. 4. 2011 16:32
kdyby to nebylo tak zoufalé,

byla by to neskutečná sranda, sranda, jakou nevymyslíte. Lidi si z vlastní vůle vyberou a posléze zvolí rádobypartaj, kterou by, kdyby jen trochu přemýšleli, vůbec neměli vzít na vědomí jako relevantní politickou sílu. No, a když se pak ukáže, jak je to doopravdy, nejdou a nedají si někde v koutě facku za vlastní blbost, aly vymýšlí si takovéto kdáky.  (Kdyby to bylo poprvé, snad by bylo možno přivřít oko - no, takové věci se stávají, vždyť oni vypadali tak nadějně .. Jenže ono to není poprvé, takovýchhle partají na jedno použití, něco mezi prezervativem a toaletním papírem, už bylo - ODA, US-DEU, Zelení..) No fuj!

0 0
možnosti

Danny boy

13. 4. 2011 17:20
Re: kdyby to nebylo tak zoufalé,

VV na mně nepůsobila důvěryhodně, ale teď, když jí udělali koaliční partneři tak obrovskou reklamu je budu volit.

0 0
možnosti
  • Počet článků 43
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2273x
Dr.Hron a jeho postřehy

Seznam rubrik