Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SA

Saltos Alim

25. 1. 2010 18:22
Tak uvažujme

Žhavé téma pro nastávající měsíce. Volby malých strań v minulosti vedly jen k tomu, že dostaly aby se neřeklo nějaký groš k přežívání aniž by vůbec mohly zabránit nevalnému  kritizovanému vývoji, a to platí i pro budoucnost. Nedemokratický volební řád dovolil volit jedinou partaj v celku nebo s kroužkováním, proto  může být  předhozen aktivovanému Ústavnímu soudu k posouzení a rozhodnutí. Cestou k ozdravění zákonodárného sboru je kroužkování kandidátů ze všech předložených kandidátek napříč politickým spektrem. Dojde-li k tomu je ve hvězdách. Přesto tak budu volit i s rizikem, že může jít o neplatné hlasy, ale je to jediný  přijatelný způsob jak aktivně vyjádřit nesouhlas  se stávající situací. Ovšem  rýsuje se SPO se Zemanem v čele, politikem  se širokou škálou poznatků od vrchu až do dna, historií jistě nad jiné poučeným. Však se uvidí, vše je v pohybu, ještě je čas.      8-o

0 0
možnosti
S

Semper2

25. 1. 2010 17:59
VoBudu volit lidovce protože nejsou ve vlkeku " sponzorů"

a kriminálníků ! Alternativně SSO, nebo dělnickou stranu. Určitě ne rudé trio: ODS, ČSSD/b a komouše.

0 0
možnosti
JM

Edmund Černá Zmije

25. 1. 2010 17:24
Určitě budu volit

nějakou neparlamentní stranu. :-/

-

Riziko propadnutí hlasu je vysoké a u některých stran hraničí s jistotou, ale pořád je to jediný způsob, jak ve volbách nasměrovat zemi k nějaké změně. Když to co já udělá milión lidí, tak to vyjde. ;-)

0 0
možnosti
PC

Poslední Czarnian

25. 1. 2010 17:07
Koho volit?

Nejlíp Heckler a Koch.

0 0
možnosti
BB

baggerfuhrer

25. 1. 2010 17:18
Re: Koho volit?

;-D pro genderovou vyvyzenost take Beretta

0 0
možnosti
M

marav

25. 1. 2010 16:44
Pane blogere mýlíte se.

Strany, které navrhují snížení počtu poslanců i senátorů,eventuelně zrušení senátu, jiný systém výpočtu platů státních úředníků , snížení počtu státních úředníků, spojení úřadů a odstranění duplicity - takové strany jsou . Ale mimo parlament ;-)

0 0
možnosti
VZ

panmistr

25. 1. 2010 16:13
Milý pane Hrone

Milý pane, podle obrázku jste asi mladý člověk. Přesto Váš postřeh, že pouze ve volbách může volič vstoupit do diskuze, kdo, kde, s kým a pro koho, je nadějný. Už 20 let žijeme v prostředí, kde se střetávají různé názory a nikdo za svůj názor není pronásledován. Vy si udělejte představu, jakým směrem by se politika měla ubírat, aby bylo dobře. Snažte se najít si co je odborně správné, jak která strana chce něco prosazovat a s čím se ztotožníte, toho volte. Politiku tady bohužel dělají investikativní novináři. Udělejte si vlastní názor a nenechte se ovlivnit. Proč si nemohl Topolánek pronajmout vilu v Toskánsku? Vy si přece snadno pronajmete apartmán, nebo celou vilku v Chorvatsku se známými, nebo né? Já to nemohu poslouchat, že někdo po 20 letech nemá názor. Jestli nechcete, aby ten parlament byl pro smích tak volit jděte. Čím víc voličů jde, tím menší je pravděpodobnost patu. A když není pat, tak je vláda, která bude vládnout a ne přežívat.

0 0
možnosti
TH

ydrhsamot

25. 1. 2010 16:05
Mně to teda

vůbec neni jedno, jestli tam bude ten narcis Rath!!! Ani pana Béma nemusim... Kromě těch 2 stran a komunistů tu páme celkem pestré spektrum aspoň 20 uskupení, myslím, že je z čeho vybírat. Hlavně si lidi neřikejte, že to nemá cenu, že ten hlas pro menší stranu stejně zapadne... Když si tohle řeknou 2 000 000 lidí, tak nezapadne ;)

0 0
možnosti
I

ivabublan

25. 1. 2010 15:39
"Rozdeluj a panuj"

To neznate?

Kdyz nevite koho volit, dejte hlas male strane. Kdyz bude politicke spektrum diverzifikovano, tak se bude hure krast, protoze vice partaji zlodeju a darmozracu si pujde po krku! !!

0 0
možnosti
BB

baggerfuhrer

25. 1. 2010 15:31
Volit se da ruzne.

Volit se da i nohama. Rekl bych, ze to bude po vitezstvi CSSD ve volbach aktualni pro cim dal vetsi skupinu "protisocialistickych sil". Zajimalo by me, jestli existuje statistika, kolik lidi v produktivnim veku odeslo a prislo do CR.

0 0
možnosti
AB

[eT]

25. 1. 2010 15:25
Nevolit žádnou parlamentní stranu. Žádnou novou stranu se

starým obsazením. Nové strany, nové lidi. Šance, že nebudou krást jako ti před nimy, není velká, ale u stávajících máme _JISTOTU_.

0 0
možnosti
  • Počet článků 43
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2274x
Dr.Hron a jeho postřehy

Seznam rubrik