Je čas vyjít do ulic

Je nejvyšší čas, aby vlastenci naší republiky se sdružili pod jedno hnutí a vyšli do ulic dát všem těm, kteří jsou zodpovědní za současný stav věcí pořádně přes prsty. Nadáváním na internetu nezmůžeme nic, je třeba povstat a bojovat proti těm, kteří nás dnes denně ožebračují ve svůj vlastní prospěch a navíc nás extrémně zadlužili.

Je třeba zabavit majetek všem, co náš stát od roku 1990 systematicky okrádali a poslat je do pracovních táborů, aby svůj smrtelných hřích mohli alespoň symbolicky odčinit.

Je třeba vystoupit z Evropské unie, vyhnat odsud obchodní řetězce a obnovit tradiční regionální výrobu tak, aby peníze zůstávali mezi lidmi v rámci jednotlivých regionů a ČR, jako tomu bylo za První republiky.

Je třeba se znovu naučit pracovat a efektivně hospodařit, tak jak to chodilo po staletí. Člověk se musí stát znovu zodpovědný sám za sebe a ne spoléhat na stát. Vyzývám k obnovení tradičních řemesel a výroby, která byla pro náš národ vždy nejnosnější. Studiem nesmyslných vysokoškolských oborů se stěží uživíte.

Je třeba zavést nový právní systém, který by hájil zájmy řadových občanů a ne úzké skupiny mafiánů, lobbistů a korupčníků jak je tomu dnes. Nový právní systém musí být funkční, rychlý a efektní, nikoliv zcela nepoužitelný jak je tomu dnes.

Je třeba…….

Lidé přestaňme nadávat a kritizovat a pojďme hledat řešení a vize jak z této šlamastiky ven, aby těm, co chtějí poctivě pracovat, se vedlo dobře. Nějaká cesta se určitě najde, ale bez občanské iniciativy typu ANO 2011 to určitě nepůjde.

Každý den slýchám od politiků, jak bude ještě hůře…. Ani jeden z pánů papalášů nenabídnul lidem vizi, ani postup, co mají dělat, abychom se jako republika z této děsivé situace, co nejrychleji dostali. Tak od čeho ho tam ta hovada proboha jsou?

Docela by mne zajímala vize pana Babiše, který se začal veřejně angažovat. Osoba je to sice kontroverzní, ale pro mne o několik kategorií důvěryhodnější než všechny politické reprezentace od roku 1989.

Na závěr zajímavé odkazy:

http://petrmach.cz/jak-vystoupit-z-eu.pdf

http://www.novinky.cz/finance/249803-evropu-dusi-dluhy-ale-brusel-da-miliony-na-uvahy-o-mediich.html

http://www.vip-vs.sk/index.php/clanky-prispevky-blogy/106-svihlikova-i-verejne-dluhy-bankroty-statu-a-mozna-reseni

http://zpravy.idnes.cz/kocourka-potopil-milionovy-skandal-ted-dostane-odchodne-213-tisic-pxx-/domaci.aspx?c=A111116_142121_domaci_kop

 

Autor: Drahomír Hron | středa 16.11.2011 18:53 | karma článku: 25,52 | přečteno: 1652x