Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SR

Elev

23. 1. 2010 4:09
Dobra rada

necekej na stat, zabezpec se sam!

0 0
možnosti
MK

al325

22. 1. 2010 9:00
Pohádka část 2.

"Dobrý člověku, dám ti radu ceny zlata, slyš mně dobře: Jeden rok vyberete na důchody, částku dobře spočítate a v dalším následujícím roce tuto částku rozdělíte mezi důchodce.  Tak to budete dělat každý rok". Inženýr byl v šoku, když uslyšel tak jednoduchý návod. Věděl, že inženýři mají vyhráno, věděl, že nebudou ani lynčováni ani vyházeni z oken, protože mu bylo jasné, že už žádné dluhy nebudou. A tak zavedli tento způsob a lid žil šťastně a spokojeně mnoho stovek let a kdykoliv měli studovaní inženýři problém, se kterým si nevěděli rady, poslali jednoho za moudrou babkou. .         

0 0
možnosti
BB

baggerfuhrer

22. 1. 2010 9:19
Re: Pohádka část 2.

Tak jeste zbyva vybrat toho kaskadera, kdo to rekne verejne lidem, neco mi rika, ze chlap s gulama na to nema odvahu a sexy mozek mentalni predpoklady, o ostatnich elitach nemluve. A trochu se nam tam ztraci splatkovy kalendar na dluznych 1200 000 000 000 Kc + schodek cca 300 000 000 000 za letosni rok (ano planuje se mene, ale taky znovu nikdo nepocita s poklesem danovych vynosu pri zvyseni dani a zhorseni ekonomicke situace a 10-15% nezamestnanych na podpore) . :-)

0 0
možnosti
MK

al325

22. 1. 2010 9:00
Pohádka část 1.

Bylo, nebylo,  ta devatero horami žili studovaní ekonomičtí inženýři, kteří si léta lámali hlavy nad tím, jak rozdělit vybrané peníze důchodcům. Ať dělali, co dělali,  pořád jím to nesedělo  a přestože vybrali každý rok velkou hromadu peněz, rozdělit se jim to nikdy nepovedlo, dluhy rostly a rostly. Jelikož si s tím roky nevěděli rady a hrozilo jim, že lid je bude za jejich neschopnost lynčovat, uradili se, že jednoho ze svých řad pošlou za moudrou babkou, za kterou chodilo spousta lidí pro rady. Ačkoliv babka měla jenom 5 tříd základky, moudrostí měla na rozdávání. Poté, co ekonomický inženýr předložil babce tabulky vytvořené v Excelu zobrazující exponeciální křivku rostoucího dluhu na účtu Důchodů, krátce, možná dlouze se stařenka zamyslela a řekla: 

0 0
možnosti
MBI

nebolševik

22. 1. 2010 8:23
pořád stejné hlouposti

předně: na důchod si nespoříme (ani na lékařskou péči), ten systém je od nepaměti "průtočný". Za druhé, pokud by někdo měl stydět, tak jsou to voliči. Protože politici jen (v tomto případě - sociální a bůhvijaký stát ještě - doslova a do písmene) plní jejich zjevná i skrytá přání. A prosím, neblábolte něco o rozkradení či rozkrádání i kdyby bylo opravdu takové, jak se všeobecně má za to, protože to s důchody a drahotou tržně sociálního státu nemá nic společného. On by totiž byl takový jaký je, tedy drahý a neschopný, i kdyby jej spravovali andělé.

0 0
možnosti
  • Počet článků 43
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2274x
Dr.Hron a jeho postřehy

Seznam rubrik